Nyitak Friendly, PDF & Email

 

Alfabét Sirilik Rusia moal aya deui rusiah pikeun anjeun

Nami abdi Karine Avakova sareng abdi bakal janten palatih anjeun dina kursus ieu anu bakal ngamungkinkeun anjeun diajar maca dina basa Rusia kirang ti sajam. Basa Rusia mangrupikeun basa indung kuring, kuring cicing di Rusia salami 16 taun. Kuring ngalakukeun kursus ieu kusabab kuring gairah ngeunaan basa asing sareng ngajar. Kuring nyarios Rusia, Inggris, Perancis sareng Spanyol. Kuring parantos ngabantosan puluhan panyatur basa Perancis salami palajaran pribadi. Abdi bakal resep ngabantosan anjeun dina kursus online ieu.

Kuring bakal ngamimitian ku ngenalkeun anjeun kana alfabét Sirilik Rusia sareng fonétik Rusia. Salajengna, abdi bakal ngabantosan anjeun gancang ngapalkeun hurup sareng sorana. Pikeun ieu teu aya anu langkung saé tibatan nganggo mnemonik, gambar sareng ngabandingkeun sareng hurup anu urang terang. Moal lami deui urang bakal ngamimitian maca babarengan.

Dina video bonus anu terakhir, kuring bakal ngungkabkeun rahasia kuring anu ngamungkinkeun kuring diajar 3 basa asing gancang pisan. Pidéo bonus ieu waé anu patut jalan-jalan…

 

Nuluykeun maca artikel dina situs aslina →

maca  Résiko psikososial