Nyitak Friendly, PDF & Email

Ieu video latihan Trello gratis!

La Manajemén proyék sanés hal anu gampang. Éta peryogiorganisasi.
Anjeun parantos nyobian solusi anu béda, parangkat lunak sareng milari alat sederhana et gratuit ? Teu kedah milarian jauh sareng milih Trello !

Trello ngamungkinkeun, ngalangkungan sistem tabel sareng kartu, henteu hilap nanaon, pikeun ngatur proyek anjeun sacara optimal sareng ngahémat waktos! Diideuan ku cara lincah GTD (Meunangkeun Hirup Réngsé) Trello bakal ngijinkeun anjeun langkung saé ngatur prioritas anjeun. Trello tiasa dianggo nyalira atanapi salaku tim.
Diajar ngatur proyék anjeun sareng ngahémat waktos sareng Trello

salila ieu latihan Trello gratis papanggihan, urang bakal ningali:

Pilihan dasarna: tabél sareng peta. Pilihan pikeun aksi. Alat ngabagi. The plugins penting: Kalénder sareng Elegantt. Pilihan pikeun terang pikeun manajemén anu sampurna pikeun proyek anjeun!

Dina akhir ieu tutorial gratis, anjeun bakal mandiri sareng Trello sareng anjeun tiasa ngamimitian janten langkung épisién dina ngatur proyék anjeun (pribadi atanapi propésional)…

 

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Gratis: Anggo bagéan pikeun nyaring data