Nyitak Friendly, PDF & Email

La data badag, jeung analisis data leuwih umum, nempatan hiji tempat beuki penting dina strategi loba organisasi. Ngawaskeun kinerja, analisa paripolah, mendakan kasempetan pasar énggal : aplikasi nu sababaraha, sarta dipikaresep ku sagala rupa sektor. Ti e-commerce ka keuangan, kaasup angkutan jeung kaséhatan, pausahaan kudu bakat dilatih dina kempelan, neundeun, tapi ogé dina ngolah jeung modeling data.

MOOC ieu ditujukeun saha waé anu hoyong mendakan dasar-dasar Élmu Data, naon tingkat na. Dipuseurkeun kana pamanggihan konsép ngaliwatan video, kuis jeung debat, kursus-kursus jeung kagiatan nyadiakeun bubuka kana tantangan ngumpulkeun data, analisis jeung manajemén.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Henteuna BDES: sabab musabab dibubaran?