Nyitak Friendly, PDF & Email

Dina ahir kursus ieu, anjeun bakal tiasa:

  • ngagambarkeun naon a Fab Lab jeung naon anjeun tiasa ngalakukeun aya
  • ngagambarkeun kumaha carana nyieun hiji obyék kalawan mesin cnc
  • nulis jeung ngajalankeun program basajan pikeun program hiji objek pinter
  • Pikeun ngajelaskeun kumaha carana balik ti prototipe kana hiji proyék wirausaha

gambaran

MOOC ieu mangrupikeun bagian munggaran tina kursus Manufaktur Digital.

Kit survival Fab Labs anjeun: 4 Minggu ka ngartos kumaha manufaktur digital revolutionizing produksi objék.

les printer 3D atawa cutters laser Kadali digital ngamungkinkeun saha waé anu hoyong ngadamel obyék sorangan. Urang ogé bisa program aranjeunna, nyambungkeun aranjeunna ka internét sahingga pindah pisan gancang ti hiji gagasan kana prototipe pikeun jadi pengusaha maker. Dina sektor booming ieu, profési anyar muncul.

Hatur nuhun kana MOOC ieu anjeun bakal ngartos naon manufaktur digital ku ngadorong panto FabLabs. Ngaliwatan bengkel kolaborasi ieu, anjeun bakal mendakan téknologi, metode sareng perdagangan anu ngamungkinkeun pikeun ngahasilkeun objék masa depan sapertos objék anu nyambung, prostheses leungeun, jati sareng bahkan prototipe mobil listrik. Urang ogé ngajak anjeun nganjang ka Fab Lab pangcaketna ka anjeun.

maca  Eco, pikeun saha, pikeun naon?