Nyitak Friendly, PDF & Email

Skilleos: watesan konsép

Skilleos mangrupikeun salah sahiji situs latihan online Perancis anu paling maju dina pasaran. Situs parantos nyatet dina waktos ayeuna henteu kirang ti 700 pidéo pendidikan sareng lengkep dina sagala rupa bidang. Platform éta mangrupikeun ruang kerja anu andal antara henteu kirang ti 300 guru anu parantos ngaliwat fase tés sareng seleksi anu paling ketat, sareng langkung ti 80 peserta didik parantos didaptarkeun dina situs éta. Tujuan Skilleos saé: janten platform latihan online panggedéna di dunya.

Sumawona, ngamimitian mangrupikeun salah sahiji 30 perusahaan énggal anu hadé dina séktor téknologi énggal kalayan poténsial pangembangan. Réngking ieu dilakukeun ku majalah Entreprendre anu hébat anu khusus kana wirausaha.

Pagelaran platform Skilleos 

Situs latihan online basa Perancis didamel taun 2015 ku Cyril Seghers. Visi anu ngamotivasi pangadeg ngamimitian pikeun nyiptakeun situs sapertos kieu: masarkeun rohangan diajar khusus dina sektor gairah sareng hiburan. Ieu dimimitian tina paniténan yén anjeunna damel ampir teu aya nanaon sapertos situs ieu di pasar. Kaseueuran seueur platform kursus online langkung difokuskeun kaahlian diajar murni téknis sareng profesional.

Upami anjeun hoyong ngagaduhan kursus jarak jauh dina patarosan anu ngeunaan masalah téknis atanapi sektor profésional sapertos kumaha janten akuntan chartered, kumaha carana masang aplikasi ... anjeun bakal manja pikeun pilihan di payuneun ton video anu anjeun bakal ditawarkeun

Nanging anjeun bakal ngagaduhan eusi sakedik upami anjeun milari pangaweruh dina widang rinéh (ngalaksanakeun yoga conto).

Naon anu ngajadikeun platform Skilleos unik.

Kalayan platform Skilleos, anjeun ayeuna gaduh kamungkinan gaduh kursus lengkep anu aya hubunganana sareng hobi sareng kagiatan anu nyayogikeun ka anjeun, pikeun ngasahkeun gairah anjeun.

Pikeun ngajaga sareng tumuh deui deui haus anjeun pikeun diajar di daérah anu dipikacinta di haté anjeun, Skilleos bénten ti latihan ngariung tradisional dina bangku kelas. Jang ngalampahkeun ieu, platform henteu ngan ukur masihan anjeun kasempetan pikeun diajar dina laju anjeun nyalira, pilihan tina laju (lokasi, waktos, pangiriman sareng sajabana), ogé nempatkeun anjeun ngahubungi sareng guru. guru sareng ahli pisan gairah ngeunaan naon anu aranjeunna ngajar. Aranjeunna bakal ngirimkeun énergi anu ngalimpah ka anjeun.

Skilleos netepkeun kolaborasi kualitas

Ngan perusahaan-perusahaan ageung, sakola bisnis sareng universitas anu ngadominasi séktorna sareng ngarasakeun gambar anu teu sopan sareng masarakat, anu dipilih pikeun digawé babarengan sareng ngamimitian ku Skilleos. Urang tiasa ngémutan diantarana Oranyeu, Smartbox, Natures & Discovery, Flunch.

Katalog kursus anu pohara beragam

Dimana-mana lapangan anu anjeun minat, anjeun bakal mendakan kursus anu komprehensif aya dina Skilleos. Pédah kontén nyaéta spésitas tina situs ieu. Kekhususan ieu ngamungkinkeun pikeun nangtung tina seueur situs e-learning anu sanés ngan ukur fokus kana kursus-kursus anu diajarkeun di universitas atanapi profésional téknis. Situs Skilleos parantos nambihan sajaba jinis video kursus ieu khusus pikeun santai santai.

maca  Tuto.com: Kursus-kursus di Learning Sosial Pikeun karéta Pikeun Jieun trades Du Net.

Platform ngahijikeun usaha sareng kéngingkeun ku nyampurkeun jinis kursus anu tiasa dipendakan di dinya. Anjeun ayeuna gaduh kasempetan diajar, ngadidik diri anjeun nalika ngaraos senang-senang.

Mata pelajaran anu diajarkeun dina Skilleos

Dina Skilleos, anjeun bakal mendakan kursus anu pokus dina 12 matéri anu sanés:

  • Kelas dina seni & musik;
  • Kursus gaya hirup lengkep;
  • Lengkep kursus dina olahraga & kesejahteraan;
  • Kursus pitunjuk komprehensif;
  • Lengkep kursus-kursus pikeun pangembangan pribadi;
  • Kursus-kursus lengkep dina parangkat lunak & internét;
  • Kursus lengkep dina kahirupan profésional;
  • Lengkep kursus dina pangwangunan wéb;
  • Kursus lengkep dina widang poto & pidéo;
  • Lengkep kursus dina pamasaran wéb;
  • Lengkep kursus basa;
  • Lengkep kursus ngeunaan kode jalan raya;
  • Kursus lengkep dina nonoman.

Kursus-kursus ngeunaan nonoman, Jalan Raya Jalan Raya, olahraga sareng kesejahteraan mangrupikeun inovasi nyata dina bidang e-learning. Umumna henteu disayogikeun dina platform e-learning.

Video tina kursus anu eusina dikembangkeun sakitar topik nonoman sapertos nutrisi anak, atanapi pangaweruh anu langkung jero ngeunaan Jalan Raya Jalan Raya, urang henteu mendakanana unggal dinten. Seueur kursus sarat tina jinis ieu aya dina situs ieu.

Eusi khusus pikeun jalma ngora sareng barudak.

Hatur nuhun kana kursus na kanggo barudak, anu salami 1 jam 30 menit sareng anu diatur dina bab anu béda-béda sajumlah ti 20 dugi ka 35, kolot tiasa gampang ngurus pendidikan budakna sareng ningali kamajuan anu luar biasa. atanapi nunjuk pikeun ningkatkeun di murangkalih. Barudak sareng kolot ogé disebatna nyandak kursus ieu. Ieu ngabantosan nguatkeun hubungan.

Platform Skilleos negeskeun pangajaran basa barudak. Kusabab kami terang pisan yén dina grup umur ieu urang tiasa gampang diajar basa, sareng ieu berkat hatur nuhun kana otak barudak anu langkung diadaptasi kana jinis pembelajaran.

Jinis-jinis pelajaran sanés anu disayogikeun pikeun jalma anu langkung sepuh, nyaéta nonoman sareng déwasa, béda-béda. Éta langkung lami (5 jam 23) sareng dibagi kana jumlah bab anu langkung ageung (94), pikeun pamahaman anu langkung lengkep.

Skilleos ngandelkeun eusi aslina

Salawasna ngamotivasi para pamiarsa janten kreatif, pikeun ngajantenkeun hususna sareng asetna, ieu mangrupikeun situs e-pangajaran Skilleos ku kéngingkeun dina unggal kursus, eusi aslina, matak olohok pikeun ngrangsang murid.

Hayu urang masihan anjeun sababaraha jinis pelajaran anu asli:

  • Pangajaran seni sareng musik : palajaran pidéo dina dasar ngeunaan Watercolor.
  • Téhnik nyanyian pelajaran: kami ngajarkeun anjeun kumaha pikeun ngatur engapan beuteung anjeun
  • Pelajaran ngagambar: urang ngajarkeun anjeun kumaha ngawarnaan komik Photoshop keur naekeun sisi artistik Anjeun.
  • Kursus pangembangan pribadi: eusi aslina asli anu henteu biasana dipendakan dina situs kursus online sanés anu sanés
  • Kursus bahasa: anjeun gaduh kasempetan diajar basa lisan sareng logis.
  • Kursus dina bidang Olahraga & Kesejahteraan: didieu oge, kontén parantos seueur pisan. Anjeun tiasa mendakan jejer anu énggal sareng heran sapertos yoga prenatal, obat herbal, Puasa…
  • Kelas gaya hirup: ieu mangrupikeun jinis kelas anu eusina eusi anu paling teu disangka-sangka sareng aslina (panataan kawinan, pembakaran, ngahias kamar anjeun, gaya papakean ... anjeun bakal ngagaduhan bahan pikeun ngainspirasi anjeun.
maca  Kumaha carana ngaronjatkeun LinkedIn na keureutan gampang jeung Video2Brain?

Skilleos tanggel waler pikeun milih sareng asihan profil guru sareng ahli anu nganteurkeun kursus di platform. Ieu kanggo raraga nawiskeun kontén anu berkualitas tinggi pikeun siswa fokus kana prakték sareng ngalakukeun tindakan saatos diajar.

Proses pendaptaran di Skilleos?

Proses pendaptaran bakal bénten ti hiji murangkalih ka anu sanés. Naha anjeun mangrupikeun pemula atanapi ngagaduhan tingkat canggih dina hiji mata, prosés pendaptaran tetep sami. Anjeun hiji anu milih dimana anjeun nangtung. Sarerea ngagaduhan hak pikeun kursus anu sami sareng gratis gratis. Pikeun ngadaptar, anjeun gaduh pilihan antara ngalakukeunana tina profil Facebook anjeun atanapi ngalangkungan bentuk anu kudu diisi [nami, nami heula, email, kecap akses sareng katampi tina syarat umum umumna sareng kabijakan privasi. ].

Kumaha carana mesen pelajaran

Saatos ngadaptar dina platform Skilleos, anjeun tiasa milih antara nyandak langganan atanapi mayar kursus masing-masing numutkeun harga unggal kursus. Duanana pilihan masihan anjeun aksés kana eusi anjeun 24/24.

Pikeun mesen saatos milih kursus anu anjeun hoyong pelajari, anjeun ngan ukur gaduh 3 léngkah saderhana pikeun dituturkeun

  • Léngkah munggaran: validasi pilihan latihan anjeun.
  • Léngkah kadua: anjeun nampi pangakuan tina resi anjeun
  • Lengkah katilu: log in daérah Skilleos pribadi anjeun saatos mayar pamayaran

Émut nyimpen nyimpen pangakuan anjeun dina kotak surat anjeun, anu bakal dijéntrékeun upami aya pasualan.

Sareng di dieu parantos dilakukeun !! Anjeun ayeuna tiasa gaduh aksés kana kursus anjeun iraha waé, sareng ieu dina sababaraha ngadukung. Sajarah monitoring kursus ditawarkeun ka anjeun pikeun ningali kamajuan anjeun. Kursus-kursus anu henteu tiasa didownload. Saatos nyandak kursus, anjeun ngagaduhan pilihan rating éta atanapi nyéépkeun koméntar anu bakal janten panduan pikeun siswa sanés. Anjeun ogé tiasa nyobian dua atanapi tilu kursus gratis. Tapi pikeun nyandak kauntungan tina fungsionalitas ieu, anjeun kedah ngadaptar heula.

Skilleos masihan anjeun sertipikat dina tungtung kursus anjeun

Sertipikat anu dipasihkeun ka anjeun dina tungtung unggal kursus pikeun mastikeun ahir latihan anjeun. Anjeun kedah nuturkeun paréntah anu dipasihkeun pikeun nampi gelar diploma anjeun.

Béda nawiskeun di Skilleos

Pendaptaran naon waé dina Skilleos gratis, nanging anjeun ngagaduhan pilihan antara 2 wawaran:

Pikeun ngagaduhan aksés kana kursus dina platform Skilleos, anjeun tiasa milih pikeun nyandak langganan bulanan tanpa komitmen anu hargana 19,90 per bulan masihan aksés ka sadaya kursus 24 jam beurang 24 dinten saminggu, atanapi anjeun milih '' mésér kursus nyalira. Harga dina hal ieu bakal béda-béda gumantung kana kursus anu dipilih.

maca  The G Suite Pelatihan Center

Anjeun gaduh kabébasan total dina langganan bulanan anjeun, sareng kamungkinan lirén atanapi liréni langganan upami anjeun ngaharep. Upami anjeun hoyong boh ngagantungkeun atanapi neruskeun langganan anjeun, anjeun kedah lebet ka bagian langganan kuring dina antar muka Skilleos anjeun. Upami anjeun milih pilihan langganan bulanan, anjeun bakal ngagaduhan aksés ka sadaya bab sadaya kursus iraha waé.

Pilihan langganan bulanan dibagi jadi opat tawaran anu kapisah

Opsi langganan bulanan di € 19,92 masihan aksés kana eusi anu teu aya watesna, pilihan langganan 3 bulan dina € 49 kalayan pangurangan € 10,7 tiasa nawiskeun pikeun jalma sanés, pilihan langganan satengah taun € 89 kalayan pangurangan € 30,4. Anjeun tiasa ogé nawiskeun ka pihak katilu sareng pilihan langganan taunan anu hargana € 169 kalayan diskon € 70,8. Anjeun ogé tiasa masihan rumus ieu ka anu sanés.

NB Penting pikeun dicatet yén dina waktos kurungan, platformna henteu bébas pikeun sadaya murid sareng peserta didik. Ieu mangrupikeun Boon nyata pikeun sadaya pagawé sareng karyawan anu hoyong ngapdet diri sareng nyandak kaahlian penting anu sanés anu bakal ngajantenkeun aranjeunna tiasa sacara profésional.

Kakuasan anu nyata yén platform Skilleos, pamimpin kursus-kursus Perancis online masihan sadayana jalma anu hoyong nganggo waktos ieu ku palatihan ti bumi.

Kauntungan sareng kakuatan Skilleos

Tungtungna, upami Skilleos mangrupikeun platform anu munggaran pikeun kursus-kursus pikaresepeun dina basa Perancis, éta kusabab éta ngagaduhan:

  • kualitas luhur pidio sareng keragaman sareng kuantitas henteu terbatas ngeunaan téma sareng mata pelajaran anu diajarkeun. Sadaya kelompok umur mendakan rekeningna
  • guru mumpuni sareng ketat.
  • Platform kabuka tiasa dianggo unggal waktos pikeun sadayana peserta didik
  • nawaran sareng promosi disaluyukeun pikeun kabutuhan anjeun.
  • Rasio harga kualitas diadaptasi pikeun ekspektasi pangguna.

Rata-rata 80 pamilon didaptarkeun sareng wareg kana kualitas eusi sareng kualitas jasa anu ditampi dina platform anu 000%. Ieu langkung ti rata-rata rata diyakinkeun ku kanyataan yén murid ieu langkung resep pelajaran dina pormat video tinimbang pelajaran dina kertas. Aranjeunna diajar langkung gampang ku metoda ieu. Éta mendakan langkung dinamis sareng langkung pikaresepeun. Murid janten kecanduan sareng meakeun ilmu tanpa kantos hoyong eureun.

Karugian sareng titik lemah tina Skilleos

Sababaraha kelemahan anu tiasa anjeun nyalahkeun Skilleos nyaéta: Henteu aya damel manusa anu sampurna sareng tim Skilleos leres-leres. Ieu naha urang tiasa perhatoskeun yén aranjeunna teras-terasan ngaoptimalkeun fungsionalitas platform. Urang ogé tiasa nyatet prosés pamilihan anu ketat pisan pikeun guru sareng profésor. Sababaraha diantarana tiasa janten teu asa ku panjang sareng sesah prosés rekrutmen. Katalog kursus anu kirang maju dibandingkeun sareng platform ageung sapertos Udemy.