Nyitak Friendly, PDF & Email

Dinten ayeuna, urang tepang sareng Dimitri, saurang nonoman anu ngamotivasi anu nembe lulus ti ifocop saatos latihan 8 bulan pikeun janten Pangembang Wéb. Geus nyepeng BAC + 2 dina Manajemén Téknologi Inpormasi, di dieu anjeunna umur 30, dua kali sertipikat sareng sigana nuju ka diploma 3 pikeun terus ngembangkeun kaahlian sareng naekeun padamelan na di pasar tenaga kerja!

« Tina sudut pandang kuring, éta saderhana pisan, palatihan penting sareng éta saumur hirup, kontinyu, khususna dina profési sapertos urang ”. Pikeun Dimitri, 30, urut (jeung meureun deui?) Diajar di ifocop, latihan leuwih ti pangaweruh nu assimilate atawa diploma nu nembongkeun on CV Anjeun. Henteu, éta rada, sakumaha anu bakal nyarios, "carita sikep". Patarosan anu diperyogikeun pikeun tetep diropéa… sareng ngajantenkeun diri langkung pikaresepeun dina pasar padamelan. Ieu oge alesan awal pikeun pendaptaran kahijina kalayan ifocop. Gairah ngeunaan IT sareng anu gaduh manajemén IT BAC + 2, anjeunna sacara alami berorientasi kana palatihan Pangembang Wéb, anu salami 8 bulan, satengahna di sakola, anu sanésna dina bisnis. "Kuring milarian latihan anu ngagabungkeun téori sareng prakték, anu tiasa

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Gratis: Prospék Dipénta