Nyitak Friendly, PDF & Email

Dina kontéks anu buruk, bagian "Pamuda" tina rencana pamaréntah pikeun ngadukung kagiatan parantos dimungkinkeun pikeun nyingkahan runtuhna perekrutan. Numutkeun laporan samentawis anu ditepikeun ku Kamentrian Tenaga Kerja salami Déwan Menteri 6 Januari 2021, langkung ti sajuta sahandapeun 26 taun parantos direkrut dina kontrak jangka panjang atanapi tetep 3 bulan atanapi langkung ti saprak diluncurkeunana perekrutan anu luar biasa bonus tanggal 1 Agustus, tingkat anu ampir sami sareng 2019.

Sadaya perusahaan, ogé asosiasi, layak pikeun skéma éta. Dunungan ngagaduhan opat bulan ti tanggal dijalankeunnana kontrak pikeun nyungkeun jasa Nagara pikeun kauntungan tina bantosan ieu dibayar dina kaayaan anu tangtu ku Badan Pelayanan sareng Pembayaran (ASP). Khususna, AEJ, pikeun Bantuan dina ngiringan nonoman, henteu tiasa dipasihkeun ka perusahaan anu parantos PHK ékonomi dina jabatan anu bersangkutan ti saprak 1 Januari 2020.

Jumlahna nyaéta 4 euro maksimal pikeun pagawé full-time, pamayaran anu dilakukeun saparapat dina produksi sertipikat ayana pagawé ku dunungan, sok di

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Katering nalika Covid-19: karyawan tiasa tuang di tempat damel