Nyitak Friendly, PDF & Email

 

Umur leres pisan sanés halangan pikeun diajar basa asing. Pensiunan ngagaduhan waktos pikeun ngahaturanan kana kagiatan anyar anu ngarangsang aranjeunna. Motivasina seueur sareng manpaatna ditingali dina jangka pondok ogé dina jangka panjang. Naha hikmah datangna ku umur? Anu bungsu katelah "bolu lidah" ​​tapi nalika anjeun ngolotan, anjeun langkung sanggup nganalisis kasusah sareng kalemahan anjeun sareng ngungkulanana gancang supados ngagaduhan hasil anu sesuai sareng anu diarepkeun.

Dina umur sabaraha anjeun kedah diajar basa asing?

Sering disebatkeun yén barudak gaduh waktos anu langkung gampang pikeun diajar basa. Naha ieu hartosna yén manula bakal ngagaduhan kasusah anu hébat dina diajar basa asing? Jawaban: henteu, akuisisi na bakal béda-béda. Maka manula kedah ngalakukeun upaya anu béda. Sababaraha panilitian ngajelaskeun yén umur idéal pikeun diajar basa asing nyaéta nalika budak leutik pisan, antara 3 sareng 6 taun, sabab uteuk bakal langkung resep sareng fleksibel. Panaliti Massachusetts Institute of Technology (MIT) nyimpulkeun yén diajar basa langkung sesah saatos 18 taun

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Python 3: ti dasar-dasar nepi ka konsép-konsép canggih basa