Nyitak Friendly, PDF & Email

gambaran

Naha anjeun pemula atanapi langkung maju dina Dagang, kuring masihan anjeun Rusiah Awan Ichimoku pikeun Laksanakeun di Bursa Saham.

Nami abdi Philippe, kuring padagang profesional, sumanget ngeunaan Bursa Saham langkung ti 15 taun, Spesialis dina Range Trading sareng sistem Ichimoku Kinko Hyo. Kuring bakal aya pikeun panduan anjeun ti A dugi ka Z dina kagiatan anu pikaresepeun ieu.

Hayu urang tingali naon ieu sadayana ngeunaan langsung.

Dina kursus ieu anjeun bakal diajar:

-Dasar-Dasar Dagang: ti total kapendakan prakték dugi ka panjelasan ngeunaan lilin Jepang, sela, tiori Dow jst.

- Buka rekening demo sareng Konpigurasikeun Platform anjeun

- Penjelasan Sederhana sareng Fungsional ngeunaan Manajemén Artos

- Akhirna metoda Range Trading dimana kuring masihan anjeun Rahasia Awan Ichimoku

Pilih pikeun ngamimitian petualangan anu pikaresepeun ieu ku padika anu saderhana, nguntungkeun sareng aman.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Manajemén prosés