Nyitak Friendly, PDF & Email

Anjeun ngalaman karugian nalika période pangangguran parsial kusabab krisis kaséhatan. Anjeun ngan ukur dibayar dugi ka 70% tina gajih anjeun sanaos, ku pamundut dunungan anjeun, anjeun leres-leres parantos damel, di perusahaan atanapi damel telepon, sareng / atanapi anjeun kapaksa nyandak cuti. tinggalkeun atanapi RTT saluareun kuota anu diidinan. Nanging, anjeun kedahna nampi 100% tina imbuhan anjeun.

Kami nyarankeun anjeun naros ka dunungan anjeun pikeun ngatur pembayaran dina waktos damel ieu (sareng kamungkinan angkat atanapi RTT anu dicandak salian kuota anu diidinan) ku ngajelaskeun ka anjeunna yén anjeunna dirawat, sacara salah, dina skéma pangangguran. bukti parsial sareng nyayogikeun.

Laporkeun na internal ... atanapi langsung éksternal

Naha anjeunna nguping ceuli? Hubungi panitia sosial sareng ékonomi (CSE) perusahaan anjeun atanapi wawakil staf. Upami teu aya perwakilan staf, bejakeun ka dunungan yén anjeun kedah ngahubungi inspektorat tanaga kerja atanapi Direktorat Daerah pikeun Perusahaan, Kompetisi, Konsumsi, Tenaga Kerja sareng ...

maca  Super Affiliasi Systeme io pikeun Wiwitan