Nyitak Friendly, PDF & Email

Pangeluaran propésional 2021: terang kaédah itungan

Pangeluaran propésional mangrupikeun biaya tambahan, anu ditanggung ku padamel, anu aya hubunganana sareng fungsi sareng padamelan.

Anjeun bébas milih kumaha anjeun bakal ngimbangan karyawan pikeun biaya propésionalna, tunduk kana patuh kana kawajiban hukum sareng kontrak.

Kompensasi pikeun biaya profesional biasana dilakukeun:

atanapi ku mayaran deui biaya anu saleresna. Karyawan anu kitu dibales pikeun sadaya biaya anu ditanggung. Anjeunna teras kedah nyayogikeun buktina pangeluaran pikeun kéngingkeun pambayaran; atanapi dina bentuk sangu rata-rata. Jumlahna diatur ku URSSAF. Kaayaan kaayaan biaya anu ditanggung kedahna dibenerkeun. Salaku conto, pagawé henteu tiasa balik ka padumukanna kusabab perjalanan bisnis;
boh ku mayar langsung jumlah biaya anu ditanggung ku padamel, contona, ku cara masihan kartu kiridit perusahaan ka padamel atanapi ku nyayogikeun kandaraan ka padamel na kanggo perjalanan. Biaya profési 2021: santunan dina bentuk tunjangan rata-rata

Kompensasi kanggo biaya propésional dina bentuk tunjangan tetep ngeunaan biaya:

kadaharan; padumukan; biaya anu aya hubunganana sareng ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Ngarojong siswa anjeun dina orientasi berkat MOOCs