Nyitak Friendly, PDF & Email

« Hoyong ningali kumaha kumpulan Petit Bateau salajengna? Di dieu, tingali… »

Upami ngungkabkeun rahasia perusahaanna dina waktos sonten sareng rerencangan sok lepat dina tingkat kontrak, dunungan jarang ngalaman masalah sareng jarang - dina sabalikna - nyayogikeun buktina ngalanggar ieu. Panongton sareng kerahasiaan panyingkepanana dikawasa ku panulis anu terakhir. Hal anu sami henteu tiasa nyarios nalika panyingkepan inpormasi rahasia dilakukeun ngalangkungan publikasi dina profil Facebook "pribadi", tapi anu langkung ti 200 jalma ngagaduhan aksés, diantarana aya kolega sareng padamel parusahaan bersaing. Nyaéta kasalahan anu dilakukeun ku Ibu A… anu dikutuk ka dununganana ku salah sahiji "réréncangan" na, screenshot pikeun ngadukung. Dunungan sahingga waspada kana indiscretions salah sahiji manajer proyék na, narékahan pikeun netepkeun dugi ka panyingkepan ku nalungtik idéntitas jalma anu ngagaduhan aksés ka poto dina kumpulan salajengna, cross-mariksa upami diperlukeun. inpormasi sayogi dina Facebook sareng anu sayogi dina jaringan sosial "propésional". Saatos panilitian ieu, dunungan neraskeun panyingkiran kusabab salah laku.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Koléksi fisik: 1- Listrik