Nyitak Friendly, PDF & Email

jaringan sosial dinten tahan hiji tempat badag dina nyawa pamaké Internet. Éta téh dipaké pikeun nyimpen di kabaran ku leuwih kami dipikacinta (babaturan sareng kulawarga), nuturkeun warta, uninga ngeunaan acara deukeut ka imah; tapi ogé pikeun manggihan pakasaban. Ku kituna éta hadé pikeun nengetan aktivitas urang dina web ngaliwatan jaringan sosial. Teu ilahar pikeun calon Recruiter didatangan hiji profil Facebook pikeun meunangkeun gagasan ngeunaan calon, sangkan gambaran alus pohara penting, tapi aktivitas Facebook Anjeun bisa jadi cocog pikeun sarerea.

Jieun somah ngeunaan kaliwat-Na, hiji kawajiban?

Teu wajib jang ngaleupaskeun eusi heubeul na, naha kana Facebook atanapi sejen jaringan sosial. Ieu malah normal keur hayang tetep kenangan ngeunaan anjeun bisnis aya sababaraha taun. Tapi anu henteu hartosna anjeun teu kudu tetep waspada. Memang lamun gaduh publikasi ngerakeun, éta picilakaeun tetep aranjeunna, sabab saha bisa digolongkeun kana eta ti profil anjeun. hirup pribadi Anjeun bisa sangsara saperti kahirupan profésional Anjeun. Éta kituna sasaena sangkan beberesih éféktif pikeun ngajaga ngalawan intruders.

Lamun ditambahan Anjeun hal sakumaha aman sakumaha ieu publikasi sagala disturbing nyaeta heubeul sababaraha taun, nyaho yén sanajan sanggeus 10 taun, ieu publikasi bisa boga dampak negatif. Memang éta rada umum ningali hal ieu kajadian, sabab kami hartosna bisnis sakumaha gampangna saméméh on jaringan sosial, istilah ambigu sahenteuna bisa gancang jadi destructive mun reputasi Anjeun. Inohong publik anu kahiji prihatin alatan nu koran ulah ragu pikeun mawa kaluar publikasi heubeul nyieun kontrovérsi.

maca  software ngolah kecap

Hal ieu ku kituna niatna disarankan pikeun nyandak undak deui tulisan Facebook heubeul Anjeun, ieu bakal ngidinan Anjeun pikeun ngabersihan antara kahirupan saméméhna anjeun sarta hadir. Ogé bakal nice jeung basajan pikeun ngotektak profil anjeun lamun wanci gap henteu badag teuing.

Jelas publikasi, basajan atawa nyusahkeun?

Lamun hayang meunang anjeun rumah tangga tina profil anjeun, anjeun boga pilihan béda gumantung kana kabutuhan Anjeun. Anjeun saukur tiasa pilih publikasi dihapus tina profil anjeun; anjeun bakal boga aksés ka biasa, mun poto, status, jeung sajabana Tapi ieu tugas bakal pisan lila lamun hoyong ngadamel ngahapus badag, jeung anjeun bisa jadi teu ningali sababaraha publikasi dina asihan Anjeun. Tetep paling praktis pikeun ngakses pilihan sajarah kabuka sarta pribadi, anjeun kudu aksés ka pilihan nu leuwih kaasup maluruh contona mana anjeun bisa mupus sagalana aman. Anjeun oge bisa ngakses ngahapus tina komentar Anjeun sajarah pribadi ngagolongkeun, sarta "likes", atawa identifications, atanapi publikasi Anjeun. kituna kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngadamel ngahapus badag ti pilihan anjeun, tapi kabeh ieu bakal butuh waktos. Panangan diri kalayan wani saméméh operasi misalna hiji, tapi saha nu bisa ngalakukeun tina komputer anjeun, tablet atanapi smartphone nu rada merenah.

Paké alat pikeun mindahkeun gancang

Ieu rada umum keur teu boga pisan data bisa erased on profil Facebook, tapi anu henteu hartosna yén tugas bakal gancang, rada sabalikna. Lamun make jaringan sosial ieu taun panganyarna, meta nu bisa jadi penting. Dina hal ieu, pamakéan alat beberesih tiasa pisan mangpaat. The Social Post Book Manajer ngaranna extension Chrome ngamungkinkeun pikeun ngolah aktivitas profil Facebook Anjeun nyadiakeun pilihan pikeun motong éféktif jeung gancang. Sakali analisis dilakukeun tina Anjeun bisnis Anjeun bisa ngalakukan hapusan keyword sarta bakal nyalametkeun anjeun loba waktu pikeun hiji hasilna efektif.

maca  Kumaha pikeun ngabersihan jaringan sosial anjeun dina menit kalawan Mypermissions?

Anjeun tiasa milih aplikasi haratis Facebook Post Manager anu nyetél kacida gancangna. Ti alat ieu, anjeun bisa nyeken publikasi anjeun cukup gancang ku cara milih taun atawa malah bulan. Sakali analisis geus réngsé, anjeun bakal boga aksés ka anjeun "kawas" éntri, komentar, publikasi dina témbok anjeun sarta pamadegan babaturan anjeun poto, babagi ... Anjeun tiasa milih nu leuwih nu Anjeun hoyong pupus atanapi milih pikeun total ilangna. aplikasi bakal ngurus otomatis, jadi anjeun teu kudu dihapus unggal ieu publikasi waktos-consuming sacara manual.

Kalawan parabot ieu, anjeun bakal kituna leuwih salempang ngeunaan compromising atanapi publikasi ambigu bisa kapanggih dina waktu awon pikeun jalma jahat.

Ku kituna ulah nganggap enteng pentingna jaringan sosial sarta profil nu ngagambarkeun gambar nu dikirim ka leuwih anjeun dipikacinta, tapi ogé nepi ka gaw Anjeun.

Lajeng?

Ulah nyieun beberesih radikal sanggeus sababaraha taun, awas naon posting dina jaringan sosial. Facebook henteu hiji hal terasing, unggal kecap bisa dampak duanana positif jeung negatif sarta ngahapus eusi henteu salawasna solusi anu datang dina waktu. Naon bakal sigana lucu tur polos moal jadi merta pikeun pamimpin kahareup anu bakal tumiba dina layanan poto dianggap rasa goréng. Unggal pamaké kituna kudu mastikeun set alus pilihan privasi anak, nyortir kontak anjeunna nambihan, sarta ngawas aktivitas sorangan on Facebook. Act saméméh kasalahan ieu komitmen mangrupa solusi éféktif pikeun nyegah masalah.
Sanajan kitu, lamun nyieun kasalahan, buka pilihan jang ngaleupaskeun eusi Anjeun epektip tur gancang-na tanpa butuh alat sawaktos Anjeun ngantep ngagantung publikasi compromising.

maca  Tips Kecap Bagian-A Emas milik Información

Ngabersihan kituna profil Facebook Anjeun mangrupakeun kabutuhan ngan kawas jaringan sosial lianna. Aya parabot pikeun ngalakonan asihan gancang sarta efektif pikeun ngarojong anjeun tugas tedious ieu, tapi loba-diperlukeun. Memang pentingna jaringan sosial dinten teu ngidinan poto lunta atanapi guyonan questionable di payuneun sadayana. A manajer proyék baris mindeng inquire on Facebook pikeun ningali profil ngeunaan calon na neangan bukti slightest anu négatip bakal ngajadikeun anjeun leungit Chances anjeun recruiting sanajan tanggal unsur ieu sapuluh taun. Naon anjeun bakal gancang poho tetep on Facebook anjeun moal ngalakukeun beberesih sarta biasa ogé dipikawanoh yen internet pernah poho nanaon.