Nyitak Friendly, PDF & Email

MOOC ieu ditujukeun pikeun murid anu ngabéréskeun studi sékundér (rhetorician, terminal, jsb.) sareng nyiapkeun asupna kana siklus pendidikan tinggi, di SMA atanapi di universitas. Hatur nuhun kana alat ieu, anjeun bakal tiasa ngeusian naon waé jurang, sateuacan ngamimitian siklus pangajaran salajengna. Khususna, upami anjeun nuju nyiapkeun ujian lebet pikeun diajar kadokteran sareng kedokteran gigi, atanapi tes pangakuan anu sanés, anjeun bakal tiasa mendakan sumber daya anu dipikabutuh pikeun ngabantosan anjeun dina mékanika. MOOC ieu ogé tiasa mangpaat upami anjeun ngadaptar dina taun mimiti pendidikan tinggi sareng anjeun sesah diajar kursus fisika. Hatur nuhun kana pangalaman urang dina supervising mahasiswa di universitas sarta dina kagiatan preparatory, kasusah umum siswa wawuh ka urang. Kami ngawangun MOOC ieu sasuai, khususna ku ngadepkeun murid kalayan perwakilan sareng ideu anu direncanakeun.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  "Latihan latihan profesional mangrupikeun polah komitmen. "