Nyitak Friendly, PDF & Email

Kusabab wabah koronavirus, majikan anjeun parantos mutuskeun badé damel pondok-pondok. Pamustunganana, diperkirakeun yén leuwih ti dua juta pagawe bakal dampak ku sistem ieu. Naon pangangguran téknis, naon léngkah-léngkah anu kedah dilakukeun, sareng sareng iraha badé angkat mayar anjeun? Sakabéh jawaban kana patarosan anjeun.

Naon ari pangangguran parsial atanapi téknis?

Pikeun nyarios tina pangangguran parsial atanapi téknis, istilah kagiatan parsial dianggo ayeuna. Salaku aturan umum, ieu pikeun perusahaan anu ngadamel teundeun atanapi gangguan anu signifikan dina aktivasina. Pikeun mayar santunan ka karyawan anu bakal ditanggung deui ku nagara. Ieu ngabantuan pikeun nyingkahan pelarian.

Éta aya dina kerangka ieu, sareng ieu, naon waé cabang propésional anjeun, anu anjeun bakal dibales dugi ka:

  • 84% tina gaji net anjeun sareng 70% tina gaji kotor anjeun.
  • 100% tina gajih anjeun upami anjeun dina gaji minimum atanapi dina latihan (CDD atanapi CDI).
  • Kalayan maksimal 4607,82 euro upami anjeun ngaleuwihan ambang 4,5 SMIC.

 Naon léngkah-léngkah anu kedah dilakukeun?

Ieu di dunungan anjeun ngadamel pamundut ka Diréktor Daérah pikeun Perusahaan, Kompetisi, Konsumsi, Buruh sareng Padamelan. Pikeun ngabantosan bisnis dina jaman ayeuna, aranjeunna dipasihan 30 dinten kanggo ngalebetkeun pamundutna. Sajauh anjeun prihatin, anjeun bakal nampi slip gaji sareng gajih anjeun ku cara anu biasa. Salami jaman teu boga damel ieu, kontrak padamelan anjeun bakal ditunda, tapi henteu kaganggu. Maksudna ngomong yén anjeun bakal tetep dikaitkeun sareng perusahaan anjeun, sareng kumargi kitu anjeun dikaluarkeun tina damel pikeun pesaing contona. Seueur kontrak padamelan ngandung klausa non-persaingan ieu. Anjeun henteu dilarang damel, tapi anjeun kedah ngawartosan dunungan anjeun.

maca  Kumaha carana nyieun proyek Anjeun sorangan sarta jadi bebas?

Naha urang kedahkeun anjeun naroskeun daun?

Salila periode kurungan sareng nuturkeun perjangjian perusahaan sareng union sareng rapat Komite Sosial sareng Ékonomi. Usaha anjeun tiasa maksa anjeun 6 dinten istirahat mayar maksimum. Periode bewara, anu biasana hiji bulan, dikaluarkeun kusabab kaayaan anu luar biasa anu dilangkungan Perancis. RTTs ogé bakal nuturkeun logika anu sami.

Upami anjeun badé ngarobih lebaran pas. Anjeun tiasa mertimbangkeun ngantosan cuti anjeun. Sadar yén moal aya anu meksa bos anjeun ngarobih tanggal liburan. Sabalikna, anjeunna panginten peryogi krisis sakali parantos krisis teras janten pasti bakal wegah pikeun nolak liburan anjeun.

Pagawean mandiri, pagawe instan sareng pagawe rumah tangga.

Pikeun padamelan mandiri, nyiptakeun dana solidaritas direncanakeun. Sistem ieu nyayogikeun kanggo mayar bantosan 1500 euro unggal bulan. Jalma anu ngalaman kaleungitan omzet atanapi parantos lirén sadayana kagiatan tiasa nguntungkeun tina ieu.

Pagawean pagawé samentara nyandak kauntungan tina pangangguran sebéran sapertos padamel dina kontrak permanén atanapi istilah tetap. Sifat kontrakna moal mangaruhan hak maranéhna pikeun kauntungan tina sistem.

Upami anjeun padamelan ku individu, pengasuh, pembantu rumah tangga atanapi anu sanés. Alat anu sabanding sareng pangangguran parsial bakal ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun 80% tina pembayaran anjeun biasana. Dunungan anjeun bakal mayar anjeun sareng éta bakal dibales engké ku nagara.