Nyitak Friendly, PDF & Email

gambaran

Wébmaster saprak 1996 Kuring nawiskeun latihan anu gampang pikeun gancang sareng gampang nyiptakeun blog kualitas propésional kalayan basa anu pas pikeun ayana anjeun dina internét nguntungkeun.

Anjeun bakal mendakan khususna:

  1. Kumaha cagar ngaran domain anjeun
  2. Mimitian prosés nyiptakeun blog anjeun
  3. Masang desain
  4. Pasang aplikasi kaamanan
  5. Pasang modul kanggo nambihan fungsionalitas dina blog anjeun
  6. Kumaha nyerat tulisan munggaran anjeun dioptimalkeun pikeun rujukan google anu saé.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Naekeun pikeun asosiasi sareng sosial dina anggaran 2021