Rék settle jeung karya di Perancis periode leuwih atawa kirang berkepanjangan. Lajeng geus pasti dibuka hiji garis telepon sarta manggihan hiji ISP merenah. Di dieu aya sababaraha cara uninga dimana pikeun ngamimitian.

Buka hiji garis telepon

lamun salah wishes ngalih ka Perancis salami sababaraha bulan atanapi taun, sering pisan penting pikeun muka saluran telepon, khususna upami anjeun hoyong kauntungan tina aksés Internét. Anjeun kedah terang yén henteu penting pikeun gaduh aksés Internét pikeun muka saluran telepon.

Anu bisa muka jalur telepon di Perancis?

Unggal nu nyicingan Perancis bisa menta pikeun muka jalur telepon tetep atawa mobile di Perancis. Ieu biasana cukup pikeun ngabuktikeun identitas maranéhanana sarta menerkeun domicile di Perancis.

Léngkah nu kawilang basajan pikeun ngaktipkeun sadayana warga anyar kauntungan tina jasa komprehensif kacida gancangna. Mémang, nalika urang anjog di Perancis, bubuka hiji garis telepon tetep atawa mobile téh biasana salah sahiji lengkah munggaran dicokot. The operator bakal mastikeun lajeng ka simplify prosedur guna nawarkeun commissioning gancang garis telepon.

asing Éropa atawa non-Éropa ogé bisa muka jalur telepon di Perancis. Éta kudu nedunan sababaraha lengkah, tur nyadiakeun dokumén tangtu ka operator nu dipilih.

Léngkah pikeun muka jalur telepon

Pikeun muka hiji garis telepon di Perancis, Anjeun mimitina kudu ngalakukeun test eligibility. Hal ieu ngamungkinkeun operator uninga sarta téknologi nu jalur anu layak. Sacara umum, waktu nu diperlukeun antara dua sarta tilu minggu pikeun muka jalur. mangsa ieu beda-beda gumantung kana operator.

maca  Diajar dasar-dasar wirausaha: palatihan gratis

Warga anu sumping dina perumahan anu garis nyaeta inaktif leuwih ti genep bulan baris ngalibetkeun operator maranéhna pikeun nyieun hiji garis anyar. Kalolobaan waktu, warga milih panyadia sarua pikeun garis telepon maranéhanana sarta aksés Internét.

Asing tiasa muka hiji garis telepon di Perancis. The operator tina garis dibereskeun jeung mobile kénéh nyangka sababaraha dokumén ti Kawarganagaraan ieu wishing pikeun muka jalur telepon di Perancis. kituna maranéhna kudu keur eta nyadiakeun sababaraha dokumén ngarojong.

The dokumén ngarojong

Kaseueuran operator Internet sareng telepon naroskeun dokuméntasi anu ngadukung. Éta penting pisan pikeun muka saluran telepon (telepon sélulér atanapi jalur telepon) sareng ieu sapertos kieu:

  • Buktina identitas sakumaha Kartu Identitas nasional Uni Éropa, kalawan paspor valid deungeun atawa basa Perancis panarjamahan Vérsi karakter Latin, kartu tinggal atawa diturutan tinggal, a brosur leutik gerakan atanapi kartu identitas staf anggota administrasi di status consular.
  • Inpo kontak valid;
  • Bukti tinggal (lamun eta mangrupakeun garis dibereskeun hususna);
  • Sajumlah akun bank.

operator telepon internal tur mobile teu tiasa maksa debit langsung salaku pembayaran ukur keur palanggan. Ku kituna, tagihan telepon ogé bisa dibayar ku dipariksa, mindahkeun bank, kartu kiridit atawa ku Amanat SEPA langsung debit.

Milih hiji ISP

Kauntungan ti aksés Internét nirkabel (Wi-Fi) di Perancis, éta penting pikeun mibanda hiji garis telepon aktif. Sanggeus completing hambalan ieu, éta bakal suffice milih supplier sanggup maturan di layanan pangalusna pikeun lembur atawa bisnis.

maca  Kumaha carana janten anggota Banque Populaire?

kriteria naon milih panyadia a?

Sateuacan milih panyadia a, nyandak waktos ka nangtukeun pangabutuh anak. Nu jasa keur imah? Dina bisnis hiji? Sabaraha posisi bakal aktip dina jaringan?

Aliran téh undoubtedly data pangpentingna nyorot ka panyadia Internet. Ieu kudu dianggap utamana lamun boga watek tina nransferkeun payel badag jeung payel badag. aliran ogé penting nalika sababaraha alat bakal nyambung dina jaringan tunggal. Lamun pamakéan internét téh keur ngan browsing web na rundingan tina e-mail, teras laju moal jadi pohara penting.

Di sisi séjén, jumlah tina jasa kaasup di tawaran kedah ogé dicokot kana rekening ku pamaké. Sababaraha panyadia nawiskeun garis dibereskeun, aksés ka internét, televisi jeung bungkusan malah mobile dina hiji kebat nawaran Internet.

Tungtungna, harga internet oge hiji kriteria penting, utamana lamun anjog di Perancis pikeun diajar atawa neangan pagawean. Dina hal ieu, ulah ragu pikeun ngabandingkeun nawaran.

Milih hiji aksés tawaran Internét

Bungkusan na poéna, bisa manggihan sagala harga. Aya poéna Éntri-tingkat nu nawiskeun ukur aksés Internét. Aranjeunna bakal leuwih nguntungkeun keur warga asing anu anjog di Perancis kalawan sababaraha sumber (mahasiswa, urang pilari jobs).

Anjeun oge kedah nengetan waragad disumputkeun. Sababaraha operator Internet kadang nembongkeun ongkos dasar pikaresepeun nu teu merhatikeun rental parabot akun atawa pilihan tambahan. Anu sanésna nawiskeun nawaran samentawis anu tiasa nguntungkeun salami bulan-bulan mimiti langganan. Tungtungna, perhatian kudu dibayar ka lilana komitmen jeung naha éta wajib atawa non-existent.

maca  Rekening latihan pribadi: sadayana anu anjeun kedah terang

Prosés ngumpulkeun aksés ka Internét

Pikeun kéngingkeun aksés Internét di bumi atanapi pikeun bisnis anjeun di Perancis, anjeun kedah nyayogikeun sababaraha dokumén pendukung ka operator Internét:

  • Dokumén idéntitas anu valid: kartu idéntitas nasional Uni Éropa, ijin cicing atanapi kartu nyicingan, paspor dina karakter Latin atanapi dibarengan ku tarjamahan;
  • Hiji pernyataan akun dina ngaran wadah tina garis Internét;
  • Bukti alamatna sareng alamat pos anu aya di daratan Perancis: tagihan operator telepon, béwara pajak, tagihan cai, listrik atanapi gas, béwara pajak déwan, jst.

dicindekkeun

asing Éropa sarta non-Éropa sampurna bisa muka jalur telepon di Perancis. Éta ogé boga kasempetan pikeun menta hiji propaider ladén Internet pikeun meunangkeun alat dipikabutuh pikeun pamasangan Internet di imah maranéhanana atawa bisnis maranéhanana. Dipastikeun domicile na di Perancis sarta idéntitas nu dua kaayaan umum pikeun sakabéh operator Internet. Unggal nasional asing lajeng bisa manggihan telepon na Internét nawaran tailored nya tetep di Perancis.