Dina kasempetan Forum Cybersecurity Internasional 2021, Badan Kaamanan Sistem Informasi Nasional (ANSSI) ngabela masa depan cybersecurity Éropa, dumasar kana kerjasama sareng solidaritas. Saatos damel jangka panjang pikeun ngawangun kerangka umum sareng dibagikeun di Éropa, Présidén Perancis Déwan Uni Éropa (EU) dina 2022 bakal janten kasempetan pikeun nguatkeun kadaulatan Éropa dina hal kaamanan maya. Révisi diréktif NIS, cybersecurity lembaga Éropa, pamekaran lawon industri kapercayaan sareng solidaritas Éropa upami aya krisis utama bakal janten prioritas Perancis pikeun satengah munggaran 2022.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Strategi diagnostik kanker