Nyitak Friendly, PDF & Email

gambaran

Manajer, naon éta?

Anjeun diajar ngatur ku ngalakukeun.

Di sakola rékayasa atanapi universitas, mata pelajaran ieu jarang dibahas. Kuring terang, kuring asalna ti….

Di sakola bisnis sareng manajemén, nalika latihan propésional, urang ngajarkeun téori hébat abad ka-XNUMX sareng ka-XNUMX. Sugan urang bakal ngabahas panilitian pang anyarna ti mimiti abad ka-XNUMX. Sababaraha kasus konkrit sareng seueur tiori. Kuring terang, kuring ngajar di dinya….

Tapi sadayana ieu moal masihan anjeun pakakas anu anjeun peryogikeun pikeun raoskeun dina kaayaan anu pangsaéna pikeun ngalakukeun naon anu bakal dibayar: ngatur tim anu diwangun ku lalaki asli sareng awéwé asli.

Pitunjuk pondok ieu nyayogikeun anjeun, manajer anu bakal datang atanapi anu ngamimitian dina profesi, sareng sababaraha konci pikeun kasuksesan.

Ieu genep kualitas penting anu anjeun peryogikeun ngembangkeun sareng ngokolakeun. Kusabab warta anu saé nyaéta yén sadaya ieu tiasa diajar, sacara alami atanapi ku sakedik usaha.

Janten, anjeun bakal sacara pribadi badé nyanghareupan kaayaan sadidinten atanapi luar biasa anu nyetak kahirupan manager.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  3 Usaha kanggo Ngajalankeun tanpa Anggaran dina Internét