Nyitak Friendly, PDF & Email

Matematika aya dimana-mana di sabudeureun urang, dina kahirupan sapopoe
Kami ngadeukeutan perjalanan ieu ku nyorot sadaya kasempetan anu nampilkeun matematika dina kahirupan sapopoe urang:
• Nonton pertandingan ténis sareng prediksi juara
• Diajar évolusi populasi ngagunakeun métode béda, sahingga nyandak kana peran demographer a
• Ngartos hiji obyék enigmatic tur matak: Rubik urang kubus
• Niténan dunya jeung fenomena alam ti sudut fraktal
• Prakték motong jajan kana bagian mastikeun sarua

Kursus ieu dirancang ku murid sakola rékayasa. Aranjeunna anu paling tiasa nampilkeun subjek ieu ka anjeun, pikeun ngajalajah aranjeunna tina sudut anu pikaresepeun.
#Genius nyayogikeun aksés kana sumber daya saluareun tingkat kelas anjeun

Tur upami Anjeun salah saeutik "ambek" jeung elmu, #Genius méré Anjeun kasempetan pikeun datang ka istilah jeung math, gerak dina Pace Anjeun sorangan.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Abdi sieun kaleungitan padamelan kusabab kasehatan abdi: kumaha carana abdi tiasa ngajaga padamelan abdi?