Nyitak Friendly, PDF & Email

 


Na Leuwih alus Atur Gawé Time

Gawé téh mindeng carita! Kumaha ngamimitian, sarta hususna dimana pikeun ngamimitian? Hiji patarosan anu hits ... Kasesahan beuki hadir di masarakat atawa pagawean sinonim jeung speed na produktivitas urang.

Naha salaku hiji pagawe atawa pengusaha, urang sadayana kedah terang kumaha carana ngatur jeung prioritas waktu gawé urang. proses ieu mangrupa hambalan penting duanana dina kasuksésan tugas urang sapopoé dina kasuksésan proyék jangka panjang urang.

Hoyong diajar sagala kenop pikeun ngatur waktu gawé anjeun? Kalawan video ieu 3 menit, anjeun bakal manggihan nasihat basajan, tapi praktis nepi ka panangan anjeun nyanghareupan tugas payun anjeun!

Jadi ngajempolan dina produktivitas jam gawé. Anjeun geus teu panginten? Ku handap tips ieu, anjeun bakal nempo yén hirup profésional anjeun bakal robah.

Dina video ieu, anjeun bakal manggihan ideu na tips nu bakal ngajadikeun anjeun hiji worker mujarab ... jeung sagala rupa nu di ngan 5 titik:

1) ejadi fokus : Konsentrasi, hiji yayasan indispensable.

2) prioritas : Anjeun gaduh loba teuing tugas pikeun ngalakukeun? Sakabeh hal anu keur diajar pikeun ngatur sarta prioritas ...

3) Ucapkeun euweuh : A matuh pajeulit, tapi penting dina menata karya anjeun.

4) Procrastination : A marake nu bisa ngusap kaluar kabeh proyék anjeun!

5) catetan Nyandak : Watek A nepi hadé ngatur.

Siap dianggo efektif?


maca  7 Tips pikeun assessment kaahlian suksés