Nyitak Friendly, PDF & Email

Hadiah sareng voucher 2020: kaayaan anu kedah dipenuhan pikeun kauntungan tina pembebasan

Hadiah sareng voucher kedahna henteu wajib

Pikeun kauntungan tina pembébasan sosial, hadiah anu dihasilkeun pikeun pagawé anjeun kedah leres-leres ditawarkeun ku anjeun.

Kalayan kecap séjén, éta henteu kedah janten kawajiban anu anjeun laksanakeun ku sabab, contona, anjeun perjangjian koléktif, penyediaan kontrak padamelan atanapi panggunaan.

Alokasi hadiah sareng voucher kedah henteu diskriminatif

Anjeun tiasa mutuskeun nawiskeun kado pikeun ngan ukur hiji pagawé nalika ngagungkeun acara tinangtu anu aya hubunganana sareng padamel ieu (perkawinan, kalahiran, jst.).

Sésana waktos, hadiah anu anjeun pasihkeun kedah dipasihkeun ka sadaya padamel, atanapi ka kategori pagawé.

Ati-ati, upami anjeun nyabut karyawan tina kado atanapi voucher ku alesan dianggap subyektif (umur, asal, jinis, kaanggotaan union, ilubiung dina mogok, jsb), aya diskriminasi.

Hal anu sami diterapkeun upami anjeun ngalakukeun éta pikeun sacara teu langsung sanksi ka pagawé (seueur teuing daun gering, reureuh teras-terasan, sareng sajabana).

Hadiah sareng voucher anu dilélér kedah henteu ngaleuwihan ambang tangtu

Pikeun henteu

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Presentasi bisnis anu suksés