Nyitak Friendly, PDF & Email

Penjamin utama ngahargaan kabebasan individu sareng koléktif di perusahaan, wawakil pagawé parantos lami janten protagonis utama dina ngagambarkeun pagawé. Kalayan misi pikeun ngagambarkeun pagawé sateuacan dunungan sareng ngirimkeun keluhan anu aya hubunganana sareng padamelan, perwakilan staf mangrupikeun panganteur anu istiméwa pikeun dunungan. Ngaleungit dina akhir pamariksaan lembaga perwakilan staf, misi anu ditanggung dina éta dinten ayeuna dilebetkeun kana bidang kompeténsi panitia sosial sareng ékonomi (Buruh C., seni L. 2312-5).

Supados perwakilan staf tiasa minuhan fungsi ieu, kode tenaga kerja ngakuan hak pikeun ngingetkeun aranjeunna: nalika aranjeunna perhatoskeun, "khususna ku perantara pagawé, yén aya pelanggaran hak-hak individu, kana kasihatan jasmani sareng méntalna atanapi kabébasan masing-masing dina perusahaan anu moal dibenerkeun ku sifat tugas anu bakal dilakonan atanapi saimbang sareng tujuan anu dipilarian "(C. trav., seni. L. 2312-59 sareng L. 2313 -2 anc.), Anggota CSE anu kapilih geuwat ngawartosan ka dunungan. Anu terakhir teras kedah ngamimitian investigasi. Dina hal gagalna dunungan atanapi teu satuju kana kanyataan ngalanggarnana, padamel, atanapi perwakilan staf upami padamel anu aya beja dibewarakeun ku

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Dasar pikeun Big Data