Di dunya asuransi sareng perbankan, prosedur administrasi sareng undang-undang rumit pisan. Pikeun ngawétkeun hak anjeun, anjeun kedah terang sadaya bentuk kaanggotaan anu mungkin sareng dina tulisan ieu, urang bakal resep kana anggota éta. Anu terakhir tiasa aya di bank atanapi perusahaan asuransi sareng anjeunna gaduh statusna béda ti hiji klien basajan, tapi éta lain pemegang saham. Kanyataanna, eta nempatan hiji posisi panengah antara dua, Sareng pikeun éta, anjeun kedah ngartos naon anggota.

Janten naon definisi anggota? Upami anjeun hoyong terang jawabanana, mangga teraskeun maca tulisan ieu!

Naon anggota?

Kiwari, aya sababaraha bentuk asuransi, boh pikeun alat transportasi, perumahan, kaséhatan komo sato. Sababaraha diwajibkeun, sapertos dina kasus perumahan sareng mobil, sedengkeun anu sanésna opsional.

Dina sagala hal, nyandak asuransi tiasa mawa anjeun loba mangpaat, sabab anjeun bakal nguntungkeun tina santunan dina acara klaim. Ieu kudu dicatet yén laju reimbursement gumantung kana sipat kontrak. Anjeun tiasa milih nawaran dasar, panengah atanapi sadaya-resiko.

Nanging, sateuacan milih sipat cakupan anjeun, anjeun kedah terang yén aya sababaraha cara pikeun nyandak kauntungan tina jasa asuransi. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngalanggan salaku customer basajan atawa salaku anggota.

Anggota nyaéta jalma anu boga kontrak leuwih metot ti nu ti klien basajan jeung nu nyekel saham di pausahaan. Manehna lajeng boga hak pikeun ilubiung dina pembuatan kaputusan dina parusahaan ieu. Ieu kudu dicatet yén hiji anggota mayar panutup na kawas klien basajan. Ngan eta boga kaunggulan tambahan.

maca  Kaamanan sosial sareng hak-hak pagawe anu dipasang di Perancis

Naon mangpaat anggota?

Reksa asuransi nawiskeun sajumlah ageung kauntungan pikeun palangganna, kalebet kamungkinan janten anggota.

Anu mimiti, anjeun kedah terang éta anggota boga hak milih nalika nyieun kaputusan atawa nangtukeun arah pausahaan; kabéh anggota boga sora sarua, paduli jumlah saham dilaksanakeun.

Salaku anggota, anjeun bakal boga aksés ka sababaraha nawaran asuransi ekslusif teu sadia pikeun anggota séjén, nu hartina anjeun bakal nguntungkeun tina diskon signifikan jeung reductions, hususna keur nawaran sagala-resiko nu umumna pisan mahal.

Asuransi sadaya-resiko atanapi premium mangrupikeun liputan dimana anjeun bakal nguntungkeun tina kompensasi pinuh pikeun biaya anu ditanggung dina klaim, naon waé sifatna. Kalayan status anggota, anjeun bakal tiasa nyandak kauntungan tina sinyalna ieu tanpa méakkeun loba duit.

Sajaba ti éta, anggota narima di ahir unggal taun imbuhan sabanding jeung jumlah saham-Na, sabab luhureun sakabeh investasi. Tapi sing ati-ati, anggota teu kudu bingung jeung nu nyekel saham. Anu terakhir mangrupikeun anggota permanén sareng gaduh saham sanés saham. Perlu dicatet yén tindakanna terbatas sareng peryogi anggaran anu ageung pikeun ngagaleuhna.

Kusabab éta mangrupikeun investasi, nilai saham anjeun, ogé imbuhan anjeun rupa-rupa dumasar kana sababaraha parameter.

Kumaha carana jadi anggota?

Upami anjeun hoyong janten anggota, nyaho yén prosedur pisan basajan. Anjeun ngan kudu indit ka agénsi asuransi silih nyieun langganan Anjeun. Sanajan kitu, bagian hardest nyaeta milih insurer nu. Mémang, sareng agénsi asuransi anu béda-béda ayeuna, éta moal gampang pikeun nangtukeun mana anu bakal ngamungkinkeun anjeun ngadamel investasi anu aman sareng nguntungkeun. Pikeun ngabantosan anjeun milih, ieu mangrupikeun daptar pausahaan asuransi silih pangalusna:

maca  Coronavirus sareng kagiatan parsial, 84% tina gaji net anjeun bakal dibayar ka anjeun.

Pikeun nyimpulkeun, status anggota tiasa masihan anjeun sababaraha kauntungan dina perusahaan asuransi silih sareng pikeun ieu, anjeun kedah ngartos karakteristik sareng prinsip langganan khusus ieu pikeun nangtoskeun mangpaatna.

Ayeuna anjeun terang kumaha janten anggota, ogé mangpaat janten anggota.