Nyitak Friendly, PDF & Email

Henteu nerapkeun BDES: résiko pikeun perusahaan

Kanyataan yén perusahaan henteu nyetél BDES ngalaan éta kana tindakan kriminal pikeun ngalanggar halangan (dugi ka denda 7500 euro).

Peta ieu tiasa diawalan ku perwakilan tanaga perusahaan (aranjeunna langsung ka pengadilan pidana pikeun mikawanoh halangan pikeun fungsina anu saé) atanapi saatos ngirimkeun laporan ti inspektorat tanaga gawé.
Wakil staf ogé tiasa nerapkeun hakim kasimpulan anu ngadesek pikeun mesen pamatuhan.

Tapi éta henteu ngan ukur! Pengadilan Kasasi parantos nyorot konsékuansi penting anu sanés:

Henteuna BDES ogé tiasa nempatkeun anjeun teu paduli sareng kawajiban anjeun anu aya hubunganana sareng indeks kasetaraan propésional kusabab hasilna sareng cara ngitungna kedah dikomunikasikan ka pejabat anu kapilih ngalangkungan BDES.

Sareng tong pikir anjeun aman upami anjeun parantos nyetél BDES: pikeun kabur tina sanksi anjeun peryogi BDES anu lengkep sareng diénggalan ...

Henteu ngadegkeun BDES: sabab dibubarkeunana manajer HR

Dina hal anu dimaksud padamel anu tanggung jawab pikeun sumber daya manusa

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Cybermoi/s 2021: ngajaga diri anjeun ku kecap akses anu aman