Nyitak Friendly, PDF & Email

Dua padamel kuring aya hubungan tapi hubungan romantisna réngsé ku cara rame: ngirim seueur email, nempatkeun tag GPS kana kendaraan tilas pasangan ... Naha kuring tiasa ngusir padamel anu nyelip?

Hubungan romantis anu atos parah dina padamelan: kahirupan pribadi atanapi propésional?

Nalika hubungan romantis antara kolega anjeun atos réngsé, panginten henteu janten sadayana jalan saé antara jalma-jalma anu pameget. Tapi nalika hubungan janten ribut, éta mungkin pikeun sangsi karyawan anu mana teuing?

Pengadilan Kasasi nembe kedah mutuskeun ngeunaan patarosan ieu.

Dina kasus anu dikintunkeun pikeun penilaian na, dua karyawan perusahaan anu sami parantos ngajaga mangbulan-bulan hubungan romantis anu didamel tina perpecahan sareng paménta timbal balik, anu réngsé ku cara ribut. Salah sahijina akhirna dipecat. Kanggo ngadukung PHK, padamel dituduh:

parantos masang beacon GPS dina kendaraan karyawan dina raraga ngawaskeunnana tanpa kanyaho; pikeun ngirim anjeunna seueur pesen intim sanaos kanyataanna yén jalma anu prihatin parantos teges nunjukkeun ka anjeunna yén anjeunna henteu hoyong pisan yén aya kontak sareng anjeunna di

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  CSE: kakawasaan CSE dina hal kaséhatan, kaamanan sareng kaayaan kerja