Nyitak Friendly, PDF & Email

Hukum Éropa muterkeun hiji peran ngaronjatkeun dina hukum ketenagakerjaan internal (utamana ngaliwatan directives Éropa jeung hukum kasus dua pangadilan luhur Éropa). Gerakan ieu teu tiasa deui dipaliré saprak mimiti aplikasi tina Traktat Lisbon (1 Désémber 2009). Média beuki sering nyuarakan debat anu sumberna dina hukum sosial Éropa.

Pangaweruh ngeunaan hukum tanaga gawé Éropa kituna mangrupa nilai tambah penting pikeun palatihan hukum jeung dina praktekna dina pausahaan.

MOOC ieu ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun dasar pangaweruh dina hukum tenaga kerja Éropa pikeun:

  • pikeun mastikeun kapastian hukum anu langkung saé pikeun kaputusan perusahaan
  • pikeun ngalaksanakeun hak nalika hukum Perancis henteu patuh

Sababaraha ahli Éropah ngajelaskeun sababaraha téma anu diulik dina MOOC ieu, sapertos kaséhatan sareng kaamanan di tempat damel atanapi hubungan sosial Éropa.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Taun 2021 ditandaan ku profésionalitas aktor jahat.