Nalika anjeun ngantunkeun bisnis, anjeun kedah dikembalikan kasaimbangan tina akun naon waé. Prosedur ieu lumaku, naha éta ngeunaan PHK, ngalanggar kontrak, pangsiun atanapi pengunduran diri. Kasaimbangan akun naon waé nyaéta dokumén anu nyimpulkeun jumlah yén dunungan anjeun kedah mayar anjeun nalika kontrak padamelan anjeun sacara resmi dibubarkeun. Numutkeun kana peraturan, éta kedah didamel dina duplikat sareng ngandung sadaya detil perkawis jumlah uang anu dikaluarkeun (gaji, bonus sareng tunjangan, biaya, dinten cuti gajian, bewara, komisi, jst. Dina tulisan ieu, mendakan hal-hal penting tina kasaimbangan akun naon waé.

Iraha dunungan anjeun kedah nyayogikeun kasaimbangan anjeun tina akun naon waé?

Dunungan anjeun kedah masihan anjeun resi kanggo kasaimbangan akun naon waé nalika kontrak anjeun kadaluarsa resmi. Salaku tambahan, kasaimbangan akun naon waé tiasa dikembalikan nalika anjeun ngantunkeun perusahaan upami anjeun dibébaskeun tina béwara, sareng ieu, tanpa ngantosan béakna waktos na. Jalan anu mana waé ogé, perusahaan anjeun kedah ngabalikeun kasaimbangan anjeun tina akun naon waé ka anjeun pas éta siap.

Naon kaayaan pikeun kasaimbangan akun naon waé anu valid?

Kasaimbangan akun naon waé kedah nyumponan sababaraha kaayaan anu penting janten valid sareng pangaruh épéktip. Éta kedah ditetepkeun dina dinten dibébaskeun. Éta ogé wajib yén éta ditandatanganan ku pagawé kalayan catetan anu ditampi kanggo kasaimbangan akun naon waé, anu ditulis ku panangan. Éta ogé penting yén éta nyebatkeun periode tantangan 6 bulan. Tungtungna, resi kudu ditarik dina 2 salinan, hiji kanggo perusahaan sareng anu sanés kanggo anjeun. Saluareun période 6 bulan, jumlah tina padamelan anu kedah diuntungkeun henteu tiasa diklaim deui.

Naha mungkin pikeun nolak asup kasaimbangan akun naon waé?

Hukumna jelas: dunungan boga kawajiban mayar jumlah hutang, tanpa reureuh. Komo upami anjeun nolak pikeun nandatangan kasaimbangan akun naon waé, éta henteu hartosna anjeun kedah angkat-jauh.

Sagala usaha pikeun neken anjeun asup kana dokumén dihukum ku hukum. Teu aya anu maksakeun anjeun asup nanaon. Utamana upami anjeun mendakan kakurangan dina dokumén.

Waspada yén anjeun mungkin pisan ngabantah jumlah anu diasupkeun dina kasaimbangan akun naon waé. Upami anjeun parantos neundeun tandatangan anjeun, anjeun kedah 6 bulan pikeun ngalebetkeun keluhan anjeun.
Di sisi anu sanésna, upami anjeun nolak pikeun nandatanganan resi, anjeun gaduh sataun pikeun sual kasaimbangan akun naon waé.

Salaku tambahan, parameter anu aya hubunganana sareng kontrak padamelan tunduk dina jangka waktu 2 taun. Sareng pamustunganana, bantahan ngeunaan unsur gaji kedah dilakukeun dina 3 taun.

Léngkah-léngkah pikeun nuturkeun pikeun ngabantah kasaimbangan akun naon waé

Catet yén panolakan kasaimbangan pikeun akun naon waé kedah dikirim ka dunungan ku nganggo surat anu kadaptar kalayan pangakuan kuitansi. Dokumén ieu kedah ngandung alesan panolakan anjeun sareng jumlah anu dimaksud. Anjeun tiasa méréskeun masalah éta kalayan marahmay. Salaku tambahan, dimungkinkeun pikeun ngalebetkeun file kana Prud'hommes upami dunungan henteu masihan anjeun waleran saatos keluhan anu anjeun parantos lakukeun dina waktos anu ditetepkeun.

Ieu mangrupikeun conto surat pikeun ngabantah jumlah resi kasaimbangan anjeun tina rekening naon waé.

Julien dupont
75 bis rue de lab palabuhan
75020 Paris
Tél. : 06 66 66 66 66
Julien.dupont@xxxx.com 

Ibu,
fungsi
alamat
kodeu pos

Di [Kota], dina [Tanggal

Surat AR anu kadaptar

Subjék: Kontes tina jumlah anu dikoleksi pikeun kasaimbangan akun naon waé

Ibu,

Karyawan perusahaan anjeun saprak (tanggal nyewa) salaku (jabatan anu dicekel), kuring ninggali fungsi kuring ti (tanggal), kusabab (alesan angkat).

Salaku hasil tina acara ieu, anjeun ngaluarkeun kuitansi pikeun kasaimbangan naon waé dina (tanggal). Dokumén ieu ngajentrekeun sadaya jumlah sareng hutang anu dipikagaduh ka kuring. Saatos nandatanganan resi ieu, kuring sadar aya kasalahan ti pihak anjeun. Mémang (ngajelaskeun alesan pikeun paséa anjeun).

Abdi naroskeun ka anjeun pikeun koréksi sareng mayar jumlah anu saluyu. Kuring ogé ngadesek anjeun pikeun tumut kana kaseriusan sareng kagancangan pendekatan kuring.

Matuh ka sadaya hak kuring anu kapengker sareng pikahareupeun, nampi, Nyonya, salam hormat kuring.

 

                                                                                                                            tekenan

 

Sareng ieu mangrupikeun conto surat pikeun nampi panarimaan kasaimbangan akun naon waé

Julien dupont
75 bis rue de lab palabuhan
75020 Paris
Tél. : 06 66 66 66 66
Julien.dupont@xxxx.com 

Ibu,
fungsi
alamat
kodeu pos

Di [Kota], dina [Tanggal

Surat AR anu kadaptar

Subjék: Pangakuan panarimaan kasaimbangan akun naon waé

Kuring, anu namina (nami sareng nami payun), (alamat lengkep), nyatakeun pikeun ngahargaan kuring yén kuring nampi ieu (tanggal nampi) sertipikat padamelan kuring, nuturkeun (alesan angkat) Kanggo kasaimbangan akun naon waé, kuring ngaku atos kéngingkeun jumlah (jumlah) euro saatos dipungkas kontrak kuring di (tempat) tanggal (tanggal).

Jumlah anu ditampi rusak sapertos kieu: (jéntrékeun sifat sadaya jumlah anu dituduhkeun dina resi: bonus, ganti rugi, sareng sajabana).

Resi kasaimbangan ieu pikeun akun naon waé parantos dihasilkeun, anu salah sahiji anu parantos dipasihkeun ka kuring.

 

Rengse di (kota), dina (tanggal pasti)

Kanggo kasaimbangan akun naon waé (pikeun ditulis ku tangan)

Tandatangan.

 

Jinis pendekatan ieu ngeunaan sagala jinis kontrak padamelan, CDD, CDI, jst. Kanggo langkung seueur inpormasi, tong ragu pikeun milari naséhat ti ahli.

 

Unduh "conto-surat-ka-sengketa-jumlah-nampi-ti-anjeun-kasaimbangan-tina-naon-akun-1.docx"

conto-surat-pikeun-sengketa-jumlah-kuitansi-ti-saldo-akun-anjeun-1.docx – Diunduh 11844 kali – 15,26 KB

Unduh "model-letter-to-mengakui-resi-kasaimbangan-tina-naon-akun.docx"

template-letter-to-acknowledge-reception-of-a-balance-of-any-account.docx – Diunduh 11725 kali – 15,13 KB