Nyitak Friendly, PDF & Email

Indéks sasaruaan propésional: kawajiban anu muncul unggal taun sareng anu manjang

Upami perusahaan anjeun ngagaduhan sahenteuna 50 padamel, anjeun kedah ngukur lolongkrang mayar antawis awéwé sareng lalaki ngalawan indikator.
Kawajiban anu sanés énggal - kumargi anjeun parantos kedah ngalaksanakeunnana taun kamari - tapi anu bakal datang deui unggal taun.

4 atanapi 5 indikator diperhatoskeun gumantung kana tanaga padamel anjeun. Cara pikeun ngitung indikator ditetepkeun ku lampiran:

 

Langkung seueur perusahaan anjeun ngalaksanakeun indikator, langkung seueur poin anu diala, jumlah maksimumna 100. Nyaho yén lamun tingkat hasil anu dikéngingkeun kirang ti 75 poin, perlu dilaksanakeun langkah-langkah koréksi sareng upami éta gaji ditéwak dina 3 taun.

Sakali itungan parantos réngsé, anjeun kedah teras:

nyebarkeun tingkat hasil ("indéks") dina halaman wéb anjeun upami aya atanapi, gagal éta, bawa ka perhatosan padamel anjeun; sareng komunikasi ka inspektorat tanaga gawé ogé ka panitia sosial sareng ékonomi anjeun.

Upami anjeun damel langkung ti 250 jalma hasilna anjeun ogé bakal

maca  Perjalanan ku Brigitte Klinkert ka departemén Ardennes