Nyitak Friendly, PDF & Email

Anjeun PNS rumah sakit? Naha pamundut cuti anjeun salami periode ti 1 Nopémber 2021 dugi ka 6 Maret 2022 inklusif ditolak kusabab krisis kaséhatan? Anjeun tiasa ménta kauntungan tina indemnity compensatory dina wates 10 poé.

maca  Reformasi pelatihan kejuruan: naon anu kudu diémutan!