Nyitak Friendly, PDF & Email

Naha anjeun badé nawiskeun alat perencanaan proyék anu jelas, saderhana sareng gancang? Bagan Gantt pasti aya alat anu paling cocog pikeun kabutuhan anjeun. Bagan Gantt digunakeun pikeun ngagambarkeun samentawis tugas anu béda-béda dina proyék ku bilah horizontal dina grafik.

Alat Microsoft Excel nyaéta parangkat lunak anu ngamungkinkeun manajemén data dina bentuk spreadsheet. Mangrupikeun alat penting pikeun manajemén sareng organisasi dina kahirupan propésional tapi ogé pribadi. Tina Excel, dimungkinkeun pikeun ngahasilkeun bagan Gantt kantun nganggo rendering anu profesional pisan.

Naha anjeun wirausaha, manajer, anggota asosiasi atanapi bahkan mahasiswa, ti saprak anjeun badé ngalaksanakeun proyek, alat Gantt tiasa ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun épisiénsi. Éta mangrupikeun alat organisasi tapi ogé alat komunikasi dina tim anu ngahiji dina hiji proyek ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Aktivitas parsial: daptar séktor anu nguntungkeun tina modulasi tina tarif