Nyitak Friendly, PDF & Email

Detil kursus

Kumaha upami anjeun tiasa nampi naséhat karir ti pamikir, pamimpin sareng inovator anu paling berpengaruh? Jalma anu geus mingpin pausahaan greatest, robah industri jeung ngarobah dunya? Ayeuna éta mungkin. Kursus ieu ngahijikeun wawancara tina séri Inspirasi Karir. Panggihan pentingna benevolence di dunya profésional kalayan Clara Gaymard jeung Gérald Karsenti. Nyaksian gairah di balik kasuksésan Stéphanie Gicquel, Estelle Touzet...

Pelatihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning mangrupikeun kualitas anu saé. Sababaraha diantarana ditawarkeun gratis saatos mayar. Janten upami hiji topik dipikaresep anjeun ulah ragu, anjeun moal hanjakal. Upami anjeun peryogi langkung, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batal pembaruan. Anjeun tiasa pastikeun yén anjeun moal ditagihkeun saatos sidang. Sareng sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Nuluykeun maca artikel dina situs aslina →

maca  Manajemén Kualitas di laboratorium biologi médis