Nyitak Friendly, PDF & Email

Pikeun jalma anu paling jauh tina padamelan, halangan anu aya hubunganana sareng mobilitas anu teras-terasan. Ampir 7 juta jalma, atanapi sakitar 20% tina penduduk yuswa damel, sesah ngalih di Perancis. 28% jalma dina integrasi profesional ninggali padamelan atanapi latihanana kusabab mobilitas : aranjeunna henteu ngagaduhan aksés kana alat transportasi, teu gaduh kendaraan atanapi teu ngagaduhan lisénsi nyetir.

Dina raraga mempermudah mobilitas sadaya urang Perancis, Brigitte Klinkert, Menteri Delegasi pikeun Integrasi Menteri Tenaga Kerja, Pakasaban sareng Integrasi ngumumkeun dinten Salasa 16 Maret salami rapat Perpustakaan Observatorium (OIB) Kanaékan 50% jaminan Nagara pikeun kiridit mikro pribadi pikeun ngabiayaan solusi mobilitas salaku bagian tina proyék integrasi padamelan.

Dukungan nagara tambahan ieu dimaksudkeun pikeun pasihan sakitar 26 pinjaman dina 000, ngalawan 15 di 000, ka jalma anu dikaluarkeun tina padamelan, kalayan jaminan Nagara, pikeun ngabiayaan akuisisi mobil, roda dua, perbaikan kendaraanna, lisénsi supir atanapi asuransi mobil.

Bank Perancis, Bank-bank

maca  Proyék transisi propésional - transisi CPF Profesional