Nyitak Friendly, PDF & Email

Perusahaan kuring parantos ngaleuwihan ambang 50 karyawan sareng kuring bakal ngitung indéks kasetaraan propésional. Kami kagolong kana SIU. Naha aya aturan khusus dina kontéks ieu?

Ngeunaan indéks kasetaraan propésional sareng UES, klarifikasi tinangtu kedah dilakukeun ngeunaan, khususna kerangka pikeun itungan sareng panerbitan hasil.

Dina tingkat itungan indéks dina kasus UES

Dina ayana UES, diakui ku perjanjian koléktif, atanapi ku kaputusan pangadilan, pas CSE diwangun dina tingkat UES, indikatorna diitung dina tingkat UES (Code Labor, art. D. 1142-2-1).

Upami teu kitu, indéks diitung dina tingkat perusahaan. Henteu janten masalah naha aya sababaraha perusahaan atanapi naha perusahaan mangrupikeun bagian tina hiji kelompok, perhitungan indikator tetep aya dina tingkat perusahaan.

Kana tekad tanaga kerja anu peryogi ngitung indéks

Indéksna wajib tina 50 padamel. Upami perusahaan anjeun mangrupikeun bagian tina UES, ambang ieu dinilai dina tingkat UES. Paduli ukuran perusahaan anu ngawangun éta, tanaga padamelan anu diperhitungkeun pikeun itungan indéks nyaéta total angkatan kerja SIU.

Dina publikasi indéks

Departemen Tenaga Kerja nyatakeun

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Ngagunakeun kecap gawe Perancis ogé