Nyitak Friendly, PDF & Email

Jalma anu rentan ka Covid-19: 2 kriteria kumulatif pikeun kauntungan tina kagiatan parsial

Karyawan rentan anu résiko ngembangkeun panyakit inféksi Covid-19 anu parah tiasa ditempatkeun dina kagiatan parsial upami aranjeunna nampi 2 kriteria kumulatif.

Salah sahiji kaayaan ieu aya hubunganana sareng kaayaan kaséhatan atanapi umur na. 12 kasus didefinisikeun deui ku SK 10 Nopémber 2020.

Pagawe ogé henteu kedah tiasa nganggo teleworking sacara lengkep, atanapi henteu nguntungkeun tina langkah-langkah perlindungan anu dikuatkeun ieu:

isolasi tina workstation, khususna ku nyayogikeun kantor masing-masing atanapi, gagal éta, susunan, pikeun ngawatesan résiko kakeunaan sabisa-bisa, khususna ku nyaluyukeun jadwal atanapi nyetél perlindungan fisik; hormat, di tempat damel sareng di tempat mana waé anu sering ditingali ku jalmi salami kagiatan propésional na, ngeunaan gerakan anu dikuatkeun: kabersihan tangan anu diperkuat, sistematis ngagem topeng tipe bedah nalika jarak fisik henteu tiasa dihargaan atanapi di lingkungan anu tertutup, kalayan topéng ieu dirobih sahenteuna unggal opat jam sareng sateuacan waktos ieu upami baseuh atanapi beueus; henteuna atanapi ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Dimitri: "Ku janten pamekar wéb, kuring mendakan basa énggal"