Nyitak Friendly, PDF & Email

Sumuhun enya, anjeun baca katuhu! Sateuacan janten wakil penjualan efisiensi énergi, Anissa mangrupikeun asistén dental dina implantologi sareng bedah. Buktina yén sadaya palatihan ulang tiasa dilaksanakeun nalika anjeun ngagaduhan pusat pelatihan anu leres… sareng huntu anu tangguh!

Saha waé anu nyalahkeun Anissa kusabab kirang kagunaan baca potrétna di handap sareng balikeun létahna tujuh kali dina sungutna waktos salajengna! Kusabab sahenteuna urang tiasa nyarios nyaéta awéwé ngora ieu henteu kakurangan sumberdaya. Kalayan BAC STG (manajemén sareng manajemén élmu sareng téknologi) dina panangan, DEUG di LEA (Terapan Bahasa Asing) sareng pangalaman profesional anu dirobih salaku resepsionis atanapi konsultan penjualan bahkan asistén gigi, Anissa tiasa ngabuktikeun yén éta sadayana rupa bumi. Anjeunna leres-leres milih "ngajajah" pikeun mendakan padamelan idealna, anu tungtungna bakal mendakan satengahna antara dunya komérsial sareng sekretariat administrasi. "Saatos diuji sakedik, kuring tungtungna nyimpulkeun yén pilihan anu pangsaéna henteu pikeun milih", manehna seuri. Kabeneran, padamelan Asisten Penjualan ngamungkinkeun anjeun ngagabungkeun misi. Umur nembé 27 taun, anjeunna milih ngalatih didinya

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Latihan Blockchain sareng Bitcoin Gratis (Pemula)