Pentingna Google Analytics 4

Di dunya digital ayeuna, ngawasa Google Analytics 4 (GA4) mangrupikeun kaahlian anu berharga. Naha anjeun pemasar digital, analis data, pamilik bisnis, atanapi pangusaha, ngartos kumaha masang, ngonpigurasikeun, sareng nganalisa data dina GA4 tiasa ningkatkeun kamampuan anjeun pikeun nyandak kaputusan anu didorong ku data.

Google Analytics 4 mangrupikeun alat anu kuat anu nawiskeun wawasan anu berharga kana paripolah pangguna dina halaman wéb anjeun. Najan kitu, pikeun pinuh mangpaatkeun potensi GA4, éta krusial ngartos kumaha carana make eta éféktif.

palatihan "Google Analytics 4: Ti 0 ka pahlawan dina GA4" on Udemy dirancang pikeun mantuan Anjeun ngawasaan GA4 tur lulus ujian sertifikasi GA4.

Naon anu ditawarkeun pelatihan ieu?

Latihan online gratis ieu nyandak anjeun léngkah-léngkah ngalangkungan 4 fitur Google Analytics anu béda. Ieu mangrupikeun tinjauan naon anu anjeun bakal diajar:

  • Pamasangan, sambungan sareng konfigurasi GA4 dina situs wéb : Anjeun bakal diajar kumaha nerapkeun GA4 dina ramatloka anjeun sarta kumaha carana ngonpigurasikeun eta pikeun meunangkeun data nu peryogi.
  • Linking GA4 kana jasa lianna : Anjeun bakal diajar kumaha nyambungkeun GA4 kana jasa lianna kayaning Google Ads, Google Big Query sarta Looker Studio pikeun analisis data salajengna.
  • Nyieun acara konversi on GA4 : Anjeun bakal diajar kumaha nangtukeun tur lagu acara konversi nu penting pikeun anjeun bisnis.
  • Nyiptakeun sareng nganalisis corong konvérsi dina GA4 : Anjeun bakal diajar kumaha carana nyieun funnels konversi jeung nganalisis aranjeunna ngartos lalampahan pamaké anjeun.
  • Persiapan pikeun ujian sertifikasi GA4 : Latihan husus nyiapkeun anjeun lulus ujian sertifikasi GA4.
maca  Ngartos Kagiatan Google Abdi: Pituduh pikeun Ngajagi Privasi Anjeun Online

Saha anu tiasa nyandak kauntungan tina pelatihan ieu?

Latihan ieu idéal pikeun saha waé anu hoyong ningkatkeun kaahlianna dina Google Analytics 4. Naha anjeun pemula lengkep atanapi parantos gaduh sababaraha pangalaman sareng Google Analytics, pelatihan ieu tiasa ngabantosan anjeun ningkatkeun kaahlian anjeun sareng nyiapkeun anjeun pikeun ujian sertifikasi GA4.