Nyitak Friendly, PDF & Email

Upami anjeun padamel ilmu, kursus gratis ieu bakal ngamungkinkeun anjeun ngaidentipikasi prinsip anu diuji pikeun naekeun hasil anjeun ti sore ieu.

  1. Anjeun bakal mendakan 3 prinsip éta Kuring parantos ngagunakeun mangtaun-taun pikeun nyandak tindakan tanpa nyandak sirah anjeun sareng tanpa reureuh.
  2. Anjeun bakal diajar kumaha ngagunakeun cara ngabagi pikeun kauntungan anjeun pikeun gampang ngamimitian dinten anjeun atanapi proyek anjeun.
  3. Anjeun tiasa mendakan cara Komodolee (ogé sistem organisasi minimalis sareng dipercaya kuring) pikeun ngutamakeun tugas anjeun sareng terang ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Anatomi Kayu