Nyitak Friendly, PDF & Email

Naon anu aranjeunna gaduh sasaruaan? Pikeun parantos ngalatih, kalayan Pangalaman IFOCOP, dina profesi manajer Komunitas sareng nawiskeun, berkat proyék pangrobihna, lintasan énggal pikeun karir profesionalna. Nicolas, Delphine, Manuel… 3 peserta didik sareng 3 carita pikeun hiji tujuan: kasuksésan propésional.

Manuel GREGORIO

Pikeun ngalatih nawarkeun kahirupan anyar.

Dina tahap ieu, urang henteu deui nyarioskeun latihan deui, tapi ngeunaan kahirupan anyar! Dina pertengahan 30an sareng sirahna pinuh ku proyek, Manuel parantos damel salami XNUMX taun dina bidang latihan kejuruan pikeun déwasa, caket Montargis. Kadieu "Dina akhir siklus », Nalika anjeunna ngajelaskeun ka kami dina bubuka wawancara kami, proyék na kedah nyababkeun anjeunna ka arah anu sampurna dina planét anu« merta »ngagabungkeun kahirupan profesional anu stimulasi sareng kahirupan pribadi anu minuhan. Konkrit, Manuel hoyong janten bosna nyalira, pikeun teras damel sareng Perancis bari balik ka cicing di nagara asalna - Portugal - sareng ngadukung komunitas, organisasi sareng bisnis dina ngokolakeun e-reputasi aranjeunna ku cara ngendalikeun jaringan sosialna.

Pengikut anu kuat dina jaringan sosial saprak jam kahiji, anjeunna ngalatih sareng IFOCOP

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Kabijakan cai umum dina 5 patarosan