Nyitak Friendly, PDF & Email

gambaran

Tujuan latihan Lagom nyaéta pikeun ngamungkinkeun anjeun pikeun ngabiayaan kauangan anjeun pikeun mayar sadayana tagihan anjeun, nyisihkeun, ngasilkeun langkung seueur, kaleungitan kirang, sareng terang persis sabaraha anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun hobi sareng senang unggal bulan. Kumaha? 'Atanapi' Naon? Teras sistem otomasi keuangan urang sareng ku nerapkeun sababaraha prinsip anu kuat.

Pikeun saha ieu kursus?

  • Jalma anu biasa ngaluarkeun artos (gajih, bantosan ...).
  • Jalma anu hoyong ningkatkeun kakuatan pameseran.
  • Jalma-jalma henteu daék ngandelkeun jalma pikeun nyokong diri.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  SYNTEC-CINOV: perjanjian harga tetep pikeun ngalaksanakeun misi henteu kedah bingung sareng pas dinten!