Nyitak Friendly, PDF & Email

Nyiptakeun atanapi ngadesain ulang situs wéb, ngararancang sareng ngahasilkeun modél grafis, nyerat garis kode bari hormat pamekaran wéb sareng rujukan alami… Misi pamekar integrator wéb seueur pisan. Kaahlian anu dihargaan ku recruiters sareng anu disarankeun pikeun ngalatih. Difokuskeun kaunggulan tur spésifisitas tina latihan disadiakeun ku ifocop. Janten pamekar integrator sareng ifocop © ThisisEngineering RAEng - Unsplash Kakuatan pelatihan

Pelatihan pamekar integrator wéb ifocop - sertifikasi RNCP level 5 (Bac +2) anu diakui ku Nagara - ditawarkeun dina dasar Intensif (kursus 4 bulan teras 4 bulan magang di perusahaan) sareng dina program diajar-karya (2 dinten. tina palajaran sareng 3 dinten di perusahaan per minggu, salami sataun). Sateuacan ngawitan ngajar, peserta didik ngagaduhan aksés kana sababaraha modul (sajarah basa komputer, presentasi HTML / CSS sareng JavaScript, konfigurasi pangropéa téksu, sareng sajabana) anu ngamungkinkeun aranjeunna ngartos sabisa-bisa asupna kana pelatihan. "Latihan ieu masihan aksés ka diajar kutang ngeunaan kaahlian anu dipikabutuh pikeun integrasi sareng pamekaran berkat pedagogi anu diadaptasi, ngajelaskeun Laurence Baratte, asistén diréktur pusat ifocop Paris 11.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Database PowerUser Excel - Kéngingkeun Hulu Anjeun tina Cai