Wilujeng, naha anjeun nembé nyandak kendali tim atanapi anjeun hoyong ngalakukeun kitu? Naon waé tingkat pangalaman anjeun salaku manajer, penting pikeun ngalengkepan diri anjeun sareng alat anu dipikabutuh pikeun suksés dina misi ieu. Ieu sababna kami nyiptakeun pelatihan ieu anu bakal ngamungkinkeun anjeun janten manajer anu efektif anu diakui ku tim anjeun.

Sapanjang palatihan ieu, kami bakal ngabimbing anjeun dina sababaraha tahapan peran anjeun salaku manajer, ti mimiti kalungguhan dugi ka ngaevaluasi karyawan anjeun. Urang ogé bakal ngabahas opat pilar utama manajemén: kinerja, jarak, sumanget tim jeung inovasi. Hatur nuhun kana conto konkrit sareng alat praktis, anjeun bakal tiasa nerapkeun prinsip-prinsip ieu dina kahirupan sapopoe anjeun salaku manajer.

Miluan kami pikeun milari kumaha janten manajer suksés anu diakui ku tim anjeun!

Nuluykeun maca artikel dina situs aslina→

 

maca  Latihan MS PowerPoint 2016: Angkat dasar-dasarna