Nyitak Friendly, PDF & Email

Sedengkeun kurungan énggal nembé diwanohkeun di Perancis, IFOCOP ngaluncurkeun formula kompak, tawaran latihan anyar dumasar kana diajar jarak jauh dituturkeun ku aplikasi dina perusahaan. Sertifikasi RNCP anu dikenal dina waktos anu dioptimalkeun, tiasa diaksés dimana waé anjeun cicing, sareng ditawarkeun pikeun tilu kursus latihan bisnis: pembeli, manajer sistem QHSE sareng pengendali manajemén. Katerangan.

Mangsa-mangsa anu ayeuna urang lalangkung teu acan aya anu sateuacanna. Éta mangrupikeun patarosan ngeunaan cara hirup urang, kabiasaan sadidinten sareng hubungan urang pikeun digawé. Di IFOCOP, kagoréngan kaséhatan parantos ngajantenkeun urang réaksi gancang pisan sareng nunjukkeun yén peserta didik anu tatap muka teraskeun kursus pelatihan jarak jauhna. Pikeun ieu, kami ngandelkeun "Pangalaman IFOCOP", pusat kami anu ngahususkeun kana e-pembelajaran, anu nyandak aksés tina platform aksés kami Learning System (LMS) pikeun sadaya grup anu aya di pusat. Kontinuitas pedagogis anu lancar, ngajamin ngajaga kualitas pengajaran, sahingga tiasa dipastikeun.

« Akulturasi pikeun diajar jarak jauh lumangsung kalayan gancang tapi ogé ngamungkinkeun pikeun mendakan sabaraha kamungkinan anyar anu ditawarkeun., ngajelaskeun Myriam Hassani, manajer diajar Digital di IFOCOP. Utamana

 

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Bedah obesitas