Nyitak Friendly, PDF & Email

Anjeun panginten parantos atos pencét kana undangan anu kawéntar sapertos "Ngidinan aplikasi X pikeun ngaksés data anjeun dina Facebook (atanapi anu sanés)", ngamungkinkeun aplikasi ngeposkeun atas nami anjeun, ngaksés inpormasi pribadi anjeun sareng sok sanajan ngagunakeun ieu pikeun tujuan komérsial.

Tangtu, anjeun kungsi dipikaresep hébat, jadi eta profésional, ergonomic atawa rekreasi tingkat narima nanaon ieu otorisasina bari tetep dina pikiran nu bakal Anjeun nurunkeun otorisasina timely. Hanjakal, dumasar kana waktu, aplikasi ieu geus dimimitian pikeun ngawangun up, slowing handap pamakéan jaringan anjeun, nyebarkeun tanpa idin Anjeun dina grup béda sarta kadangkala malah maok Kapercayaan anjeun resale ka bidder pangluhurna tanpa malah informing anjeunna.

Upami anjeun parantos janten pangguna média sosial anu cerdas salami sababaraha taun, anjeun panginten akumulasi idin aplikasi anu henteu kaitung seueur, janten mendakan sadayana dina unggal jaringan peryogi waktos anu cekap!

Éta pisan sababna naha aya solusi siap-dijieun pikeun ngeureunkeun dina ngan sababaraha menit kalayan aplikasi dihoyongkeun, nyaéta aplikasi MyPermissions.

Kumaha MyPermissions?

Sadia di Perancis, Jerman sarta basa Inggris, MyPermissions mangrupa aplikasi anu ngamungkinkeun anjeun sababaraha clicks dihapus aplikasi leungit atawa teuing panasaran nu ngan baris ngaganggu jaringan anjeun unggal poe.

Operasi MyPermissions pisan basajan, ngan nyambungkeun aplikasi ieu rupa jaringan sosial anjeun némbongan daptar aplikasi nu patali jeung rekening Anjeun.

Kalawan daptar ieu, anjeun kudu aksés ka sadaya informasi nu aya pikeun tiap aplikasi, tapi maneh oge bakal nyaho lamun hiji aplikasi requests informasi wungkul pikeun operasi na atanapi upami ieu nyobian utamana pikeun maok Anjeun data pribadi.

maca  Daptar Lengkep Pondok kibor Dina Windows 10

Sumawona MyPermissions bakal ngidinan Anjeun pikeun nyabut aplikasi hiji-klik nu dipikahoyong ku revoking waktos sagala idin ti eta. Anjeun tiasa ngahemat waktos ku asihan éféktif sadayana nu aya perlu.

Ku kituna, berkat jasa merenah ieu, intuitif jeung éféktif, anjeun bakal teu boga salempang ngeunaan parasit sarta aplikasi henteu kapake. Anjeun ngan bakal tetep jelema nu ngawula maneh kabeh bener malah dipiceun ka teu boga salempang ngeunaan eta.

alat ngawaskeun

Sumawona MyPermissions ngagaduhan alat ngawaskeun ka pariksa yen aplikasi anyar teu dipasangkeun tanpa pangaweruh anjeun ku ngaklik dina link ku kasalahan. A relief ti sarap Internet boneka maok data anjeun iraha wae.

Hiji masih bisa menta lamun make hiji aplikasi dihapus aplikasi sejenna maneh bakal éra lamun MyPermissions na teu pamustunganana acan aplikasi séjén pikeun ngumpulkeun data Anjeun.

Yakin, MyPermissions henteu ngijinkeun dirina pikeun nyimpen inpormasi anjeun ku cara naon waé sareng ngan ukur badé nyungkeun idin minimum pikeun mupus aplikasi anu anjeun pikaresep. Tambih Deui, upami anjeun teu kersa nyimpen aktip dina jaringan anjeun, anjeun tiasa teras mupus sacara manual iraha waé!

Janten, tong ngantosan deui sareng ngamimitian pembersihan ageung!