Nyitak Friendly, PDF & Email

Detil kursus

Jeff Weiner, CEO LinkedIn, nampilkeun motivasi balik pendekatan welas asih na. Anjeunna nyarioskeun kumaha pangalaman baheulana parantos ngawangun paripolah profésionalna ayeuna. Anjeunna ngajelaskeun kumaha anjeunna laun dicirikeun gaya manajemén éféktif jeung teu epektip, sarta kumaha kahayang pikeun perbaikan diaspal jalan pikeun transformasi jeung parobahan. Saterusna, eta presents kaunggulan tina budaya tinimbangan, hususna ngaleungitkeun konflik jeung ngaronjatna produktivitas. Anjeunna ogé ngobrol ngeunaan asah sareng ngawangun kakuatan karyawan.

Pelatihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning mangrupikeun kualitas anu saé. Sababaraha diantarana ditawarkeun gratis saatos mayar. Janten upami hiji topik dipikaresep anjeun ulah ragu, anjeun moal hanjakal. Upami anjeun peryogi langkung, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batal pembaruan. Anjeun tiasa pastikeun yén anjeun moal ditagihkeun saatos sidang. Sareng sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Nuluykeun maca artikel dina situs aslina →

maca  Dunya barobah, kitu ogé anjeun sareng kami!