Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Le Jual Sosial janten salesperson anu épéktip dina LinkedIn!
  • LinkedIn, jaringan sosial kang ... konséntrasi jumlah profesional B2B pangageungna kalayan kamungkinan ngarobah kana B2C!
  • Di LinkedIn, karinjang rata nyaéta… nepi ka 3X langkung ageung tibatan dina jaringan sosial anu sanés!

ieu jaringan sosial anu maju… Iraha jaringan sosial klasik anu jenuh pintonan dina turunna!

Kuring ngajarkeun anjeun kumaha janten ahli dina téhnik penjualan di LinkedIn pikeun ngabeledugkeun kagiatan / bisnis anjeun!

Naha nanem modal di LinkedIn kanggo ngajual taun 2020?

LinkedIn mangrupikeun jaringan anu pas badé ngempelkeun 1 milyar propésional, 56% diantarana dianggo sapopoé.

Janten upami anjeun tiasa kéngingkeun pin anjeun ti buruan anjeun bakal gancang ngahasilkeun ngawujud pikeun ningkatkeun penjualan anjeun sapuluh kali ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Akting lokal pikeun kaséhatan sarta karaharjaan populasi