Nyitak Friendly, PDF & Email

Ieu kanyataan kami méakkeun kabéh kahirupan urang euweuh dina parusahaan tunggal.
Sahingga nalika waktu atawa kahayang pikeun ngarobah careers timbul, isu assessment kaahlian timbul.
Ieu hiji hambalan penting keur butuhna keur ngarobah karirna atawa salah nu hayang ngamekarkeun rencana karir.

Di dieu tips 7 pikeun nyimpen odds dina kahadean Anjeun pikeun assessment kaahlian suksés.

Naha ngalakonan assessment kaahlian?

A assessment kaahlian bisa jadi proses dipigawé sababaraha kali dina kahirupan profésional Anjeun.
Lamun ngomong, "Kuring geus sabudeureun pakasaban kuring mah hayang kabur rutin éta." "Kuring hayang leuwih kasaimbangan antara hirup profésional sarta pribadi abdi". Atawa "Kuring hayang I alihan sarta ngarobah careers nyaeta ieu waktos katuhu? "mangka assessment kaahlian anu diperlukeun.
Kusabab anjeun teu bisa ngaktipkeun isu ieu kana tindakan assessment kaahlian bisa ngabantu anjeun ningali leuwih jelas dina rencana karir Anjeun.

Tip # 1: Nyieun Inok kaahlian na wanoh bener

Nyieun assessment kaahlian na teu bisa improvised, Anjeun kedah masihan ka 100%.
Contona Anjeun bisa milih waktu sataun lamun anjeun bisnis URANG SUNDA sengit.
Nu penting nyaeta keur boga waktu pikeun pikir na mangtaun pandang kana karir Anjeun.

Tip # 2: Jieun assessment kaahlian keuangan Anjeun

A waragad assessment kaahlian antara 1200 na 2000 euro.
Anjeun tiasa ngabiayaan eta diri, make DIF anjeun (individu katuhu pikeun latihan) atawa ngaliwatan puseur pakasaban.

maca  Kumaha hasil ngeceskeun sorangan jam gawé?

Tip # 3: Milih kaca nu luyu

Éta ogé penting pikeun milih eusi eta bakal di muatan tina assessment kaahlian anjeun nyaho yén déngékeun, profesionalisme sarta kapasitas sintésis anu penting pisan pikeun rojongan kualitas.

Tip # 4: Keur disiapkeun

Merealisasikan assessment kaahlian nya eta deui karirna sarta kaahlian anu buka kalayan eta.
Anjeun ogé bakal butuh kana marios wewengkon anu mikat Anjeun tur tanpa palarangan.

Tip # 5: Pertimbangkeun konsékuansi

Nalika anjeun ngarobih padamelan atanapi malah karir, ieu tiasa gaduh akibat dina seueur aspek kahirupan, khususna tina sudut pandang kulawarga sareng ékonomi.
Éta kituna penting, sakali dina draf SK, mun leres ngukur éfék anu bakal ngahasilkeun palatihan balik.

Tip # 6: Panalungtikan pasaran

Tujuanana teu aya pikeun manggihan hiji pagawean precarious tur teu stabil, urang kedah nyandak kursus pikeun nguji aréa tur tingali lamun éta cara dipercaya jeung sustainable.

Tip # 7: kaahlian Sorot

Neraca nyadiakeun, antara séjén nyandak stock kaahlian-Na. Ku kituna éta alus ngagunakeun lajeng ngamekarkeun kaahlian na kalawan dunungan.
A Recruiter bisa jadi horéam lamun datang ka Ngiring hiji jalma dina palatihan balik, Tujuanana nya éta nengtremkeun ati anjeunna sarta némbongkeun anjeunna yén anjeun gaduh sakabeh kaahlian diperlukeun pikeun posisi kaeusi.