Nyitak Friendly, PDF & Email

Salah sahiji padamel kuring, anu nyandak narkoba sareng nyolong artos ti toko kuring, dipecat kusabab kalakuan parah kusabab alesan ieu. Anjeunna nuduh kuring parantos nyebatkeun hal ieu ka klien sahingga nganggap yén PHK na kajantenan dina kaayaan anu pikasieuneun. Sanaos anjeunna parantos ngalakukeun kalepatan, naha anjeunna tiasa dibales?

Pangadilan Kasasi ngelingan yén sanajan diyakinkeun ku kasalahan serius karyawan, PHK bisa ngabalukarkeun hiji ieu, kusabab kaayaan vexatious nu dipirig ku eta, prasangka nu eta diadegkeun pikeun neangan santunan.

Baheula, parantos netepkeun undang-undang kasus numana kahadéan tina klaim karusakan kusabab kaayaan anu pikasieuneun tina penghentian kontrak padamelan henteu gumantung tina jasa anu dimungkinkeun.

Dina kasus ayeuna, hiji pagawé (bar manager) parantos ngarujuk ka tribunal industri klaim kerusakan karusakan moral anu disababkeun ku kaayaan dipecat ku kalakuan anu serius anu, numutkeun anjeunna, matak pikasieuneun. Anjeunna nguciwakeun dununganana kusabab nyebarkeun di tempat umum kusabab alesan dipecat ku ngabuktikeun yén anjeunna nyandak ...

maca  Mata uang jeung sarana pembayaran