Nyitak Friendly, PDF & Email

Upami anjeun nuju ngalayanan palanggan di perusahaan, laksanakeun pelatihan ieu ngeunaan palanggan anu ambek sareng susah. Kalayan Philippe Massol, anjeun bakal ngabahas alesan pikeun henteu sugema sareng anjeun bakal ngartos kumaha pentingna bakti diri kana jinis klien ieu. Teras, anjeun bakal mendakan prinsip dasar, sapertos ngatur émosi anjeun sorangan sareng kumaha cara ngirim pesen anu jelas. Teras, anjeun bakal diajar, dumasar kana kasus-kasus, gumantung kana jinis palanggan…

Latihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning kualitasna alus teuing. Sababaraha di antarana ditawarkeun haratis sarta tanpa pendaptaran sanggeus geus dibayar. Janten upami subjek dipikaresep ku anjeun, tong ragu, anjeun moal kuciwa.

Upami anjeun peryogi langkung seueur, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batalkeun pembaharuan. Ieu kanggo anjeun kapastian henteu ditagihkeun saatos periode percobaan. Kalayan sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Perhatosan: latihan ieu kedahna mayar deui dina 30/06/2022

Nuluykeun maca artikel dina situs aslina →

maca  Ngadamel kupon balesan ku Word