Nyitak Friendly, PDF & Email

Google Slides mangrupikeun salah sahiji perangkat lunak patokan pikeun nyiptakeun presentasi. Cukup saderhana pikeun tiasa diaksés ku sadayana, éta cocog pisan pikeun panggunaan anu propésional, anu beuki sering dianggo. Nicolas Levé nawiskeun anjeun, dina latihan ieu, pikeun diajar fungsina anu penting: nyiptakeun dokumén, ditambah unsur-unsur umum ...

Pelatihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning mangrupikeun kualitas anu saé. Sababaraha diantarana ditawarkeun gratis saatos mayar. Janten upami hiji topik dipikaresep anjeun ulah ragu, anjeun moal hanjakal. Upami anjeun peryogi langkung, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batal pembaruan. Anjeun tiasa pastikeun yén anjeun moal ditagihkeun saatos sidang. Sareng sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  "Latihan latihan profesional mangrupikeun polah komitmen. "